ZooMumba hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

ZooMumba: Április végi frissítési napló

Április hónapban néhány újítás került be a népszerű állatkertes játékba. Minden hónap végén szokásosan a készítők összegzik a ZooMumba játékba bekerülő frissítéseket. Hibajavítások és Eventek összegzését tették közzé a hivatalos oldalon.
| Forrás: Hivatalos oldal
Április hónapban néhány újítás került be a népszerű állatkertes játékba. Minden hónap végén szokásosan a készítők összegzik a ZooMumba játékba bekerülő frissítéseket. Hibajavítások és Eventek összegzését tették közzé a hivatalos oldalon.

A mamut leírásában az állatkerti üzletben vagy az eszköztárban eddig mindig megjelent, hogy 36. szinttől érhető el. Ez látható hiba volt, hiszen a mamut már az első szinttől elérhető volt.
Az új kifutók mostantól szint szerint megfelelő sorrendben találhatóak meg az állatkerti üzletben.

Milyen eventek volt a ZooMumba böngészős játékotokban áprilisban? Íme a rövid összegzés:
  • Új szintjutalmak: 3 új kifutó és egy csomó új dekoráció került a játékba a hónap első napjaiban
  • Húsvéti táblás játék: a húsvéti táblás játék április közepén indult és épp csak a napokban ért véget.​
  • Dupla TP: két hétvégén volt elérhető a táblás játék mellett a "dupla TP nap"
  • Happy Hour: az event indulásakor egy Happy Hour-t is megrendezésre került
A májusi hónapban is jó játékot kívánunk!
ZooMumba legfrissebb hírek

ZooMumba: Júliusi bónuszkód

Júliusban is kedveskednek a ZooMumba játék készítői egy ajándék bónuszkóddal. A kódot most elég sokáig, egészen a hónap végéig beválthatjátok. A bónuszkódért cserébe egy Amazonas esőerdő kifutót kaphattok.... Elolvasom (2014.07.08.)

ZooMumba: Brazíliai kalandok

Az idei nyáron a ZooMumba állatkertes játékba beköltözik a szamba és a foci hangulata. A világbajnoki őrület az ingyenes játékból sem maradhat ki. Gyűjtsetek egzotikus gyümölcsöket és szerezzétek meg a nyári jutalmakat.... Elolvasom (2014.06.19.)

ZooMumba: Új bónuszkód a környezetvédelmi világnapon

Közeleg a környezetvédelmi világnap, melynek örömére a ZooMumba játék készítői egy bónusz kóddal kedveskednek nektek. A környezetvédelmi világnap célja, hogy széles körben felhívja a figyelmet a környezetszennyezés következményeire. ... Elolvasom (2014.06.05.)

ZooMumba: Május végi frissítési napló

Ismét eltelt egy hónap a kedvenc állatkertes játékotokban, május vége van, így ismét összefoglaljuk az elmúlt hónapban történt fontosabb változásokat illetve javításokat. Nézzük meg akkor részletesebben a változások listáját.... Elolvasom (2014.05.30.)

ZooMumba: Újra itt a vándorcirkusz

Újra vándorcirkusz érkezik az állatkertbe, amely most is rengeteg egzotikus állatot fog magával hozni. A vándorcirkusz legérdekesebb és legújabb különlegessége a dik-dik lesz.... Elolvasom (2014.05.21.)
Még több hír
ZooMumba - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist