ZooMumba hírek, aktualitások

ZooMumba

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 307, Átlag:5.00)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szimulációs,Állatkertes,Állatos,Építős
Hivatalos oldal: Hu.bigpoint.com/zoomumba
Építsd fel saját világhírű állatkertedet az egyik legaranyosabb böngészős játékban, a ZooMumba játékban. Ez egy teljesen őrült állatkertes játék, itt még a nyuszi és a medve is örök barátok. Nyisd meg állatkerted kapuját és fejleszd úgy, hogy a nagyközönségnek tetsszen. Hozz létre egy csodás világot állataidnak, és kápráztasd el látogatóidat. Ha szereted az állatokat, akkor a Bigpoint Zoomumba böngészős játéka pont neked való!
Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

ZooMumba hírek

ZooMumba: Júliusi bónuszkód

Júliusban is kedveskednek a ZooMumba játék készítői egy ajándék bónuszkóddal. A kódot most elég sokáig, egészen a hónap végéig beválthatjátok. A bónuszkódért cserébe egy Amazonas esőerdő kifutót kaphattok.... Elolvasom (2014.07.08.)

ZooMumba: Brazíliai kalandok

Az idei nyáron a ZooMumba állatkertes játékba beköltözik a szamba és a foci hangulata. A világbajnoki őrület az ingyenes játékból sem maradhat ki. Gyűjtsetek egzotikus gyümölcsöket és szerezzétek meg a nyári jutalmakat.... Elolvasom (2014.06.19.)

ZooMumba: Új bónuszkód a környezetvédelmi világnapon

Közeleg a környezetvédelmi világnap, melynek örömére a ZooMumba játék készítői egy bónusz kóddal kedveskednek nektek. A környezetvédelmi világnap célja, hogy széles körben felhívja a figyelmet a környezetszennyezés következményeire. ... Elolvasom (2014.06.05.)

ZooMumba: Május végi frissítési napló

Ismét eltelt egy hónap a kedvenc állatkertes játékotokban, május vége van, így ismét összefoglaljuk az elmúlt hónapban történt fontosabb változásokat illetve javításokat. Nézzük meg akkor részletesebben a változások listáját.... Elolvasom (2014.05.30.)

ZooMumba: Újra itt a vándorcirkusz

Újra vándorcirkusz érkezik az állatkertbe, amely most is rengeteg egzotikus állatot fog magával hozni. A vándorcirkusz legérdekesebb és legújabb különlegessége a dik-dik lesz.... Elolvasom (2014.05.21.)

ZooMumba: Dupla TP pontok a hétvégén

Érdemes lesz a hétvégén játszani minden játékosnak a kedvenc állatkertetekben, hiszen pénteken 20 órától egészen hétfő reggel 8 óráig az állatok ellátásáért mindenki dupla tapasztalati pontot kap.... Elolvasom (2014.05.17.)

ZooMumba: Új szintjutalmak, új kifutók és dekorációk

A legújabb frissítésben rengeteg érdekesség érkezik kedvenc állatkertes játékotokba. Két új egyedi kifutóval bővül a kifutók kínálata. Ezenkívül szintjutalomként öt új dekorációt is találhattok a játékban.... Elolvasom (2014.05.15.)

ZooMumba: Újra ikertenyésztés akció

A hétvégén újra ikertenyésztő napok következnek népszerű a Bigpoint állatkertes játékában. A hét utolsó napjain most új állat nem érkezik, viszont lehetőségetek lesz meglévő tenyésztéseiteket megnövelni új állatbabákkal. ... Elolvasom (2014.05.08.)

ZooMumba: Hibajavítások és frissítések május elején

A ZooMumba csapata május első hetében új frissítést adott ki népszerű ingyenes állatkertes játékokhoz, melyben néhány apró hibát javítottak ki. Ezenkívül néhány állat új animációja is bekerült a játékba.... Elolvasom (2014.05.08.)

ZooMumba: Április végi frissítési napló

Április hónapban néhány újítás került be a népszerű állatkertes játékba. Minden hónap végén szokásosan a készítők összegzik a ZooMumba játékba bekerülő frissítéseket. Hibajavítások és Eventek összegzését tették közzé a hivatalos oldalon.... Elolvasom (2014.04.29.)
ZooMumba hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist