World of Warships

World of Warships

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 77, Átlag:4.21)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Akció,Háborús,Katonai,Szimuláció,MMOG
Hivatalos oldal: Worldofwarships.com
A World of Tanks és a World of Warplanes hatalmas sikere után megérkezett a World of Warships ingyenes online multiplayer akció játék. A Wargaming.net legújabb játékában hatalmas hadihajókkal csatározhatsz a több ezer online játékossal egyetemben. A játék kiadása után elmondható, hogy immáron földön, vízen, levegőben harcolhattok a Wargaming.net ingyenese játékaiban. A World of Warships MMOG-ben megjelennek a nehéz és könnyű cirkálók, különféle csatahajók, rombolók és a csatacirkálók is.
Hirdetések

World of Warships játék

World of Warships: 2013-as E3 játékelőzetes

World of Warships bemutató

A játék a BigWorld motort használja, mely lélegzetelállító grafikát kölcsönöz a játékban. A World of Warships játék rengeteg akciót és izgalmat tartogat a játékosok számára. A játék eredetileg World of Battleships néven ütötte fel a fejét, de különböző jogi viták után ezt a nevet dobták, így lett a játék hivatalos neve: World of Warships. A katonai akció játékot 2011-ben jelentették be és 2013-ban lépett Alpha teszt fázisba. A játék megjelenése 2014-re várható.

A játékban a világháború kezdetétől fogva, körülbelül a 20. század közepéig megtalálható hadihajókkal játszhattok, köztük megtalálhatjátok a leghíresebb csatahajókat, cirkálókat, rombolókat és anyahajókat. Az életerőrendszer WoT-ban és WoA-ban megszokottól kicsit eltér.
Ahhoz hogy győzedelmeskedj, itt is fontos a jó stratégia megválasztása.

Ha tetszettek a Wargaming előző játékai, akkor a World of Warships MMOG is biztosan elnyeri a tetszésedet. Irány a tenger!
World of Warships hírek

World of Warships: Áprilisi jelentés a zárt alfa tesztről

A World of Warships játék alfa tesztelése javában zajlik, a megjelenés időpontja egyre közeledik. A készítők néhány információt szivárogtattak ki a zárt tesztekről, többek között megtudhatjátok, mely hajókat illetve hajó osztályokat használták a legsűrűbben.... Elolvasom
World of Warships hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist