World of Warplanes hírek

Hirdetések
Akció,Repülős,Háborús
Letölthető játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

World of Warplanes: Elérhető az 1.4-es frissítés a játékban

Új hónap kezdődik, és ezzel együtt egy újabb nagyobb frissítéscsomag érkezik a World of Warplanes népszerű repülőgép szimulátor játékba. Az 1.4-es verzióban új Tier VI-os prémium gépek érkeznek, ezenkívül két új térképpel is gazdagodik a játék.
| Forrás: Hivatalos oldal
Új hónap kezdődik, és ezzel együtt egy újabb nagyobb frissítéscsomag érkezik a World of Warplanes népszerű repülőgép szimulátor játékba. Az 1.4-es verzióban új Tier VI-os prémium gépek érkeznek, ezenkívül két új térképpel is gazdagodik a játék.

Az ingyenes háborús játékban 1.4-es frissítést letölthetitek EZEN a linken.

A legfontosabb frissítések közé tartozik, hogy a meglévő 8 Prémium gép mellé még összesen 5 darab repülő érkezett, így már összesen 13 Prémium gép közül választhattok. Minden játékbeli nemzet megkapta a saját repülőgépét, még Japán is.

world-of-warplanes-hirek-1.jpg
world-of-warplanes-hirek-2.jpg
world-of-warplanes-hirek-3.jpg
world-of-warplanes-hirek-4.jpg
world-of-warplanes-hirek-5.jpg

Továbbá két új izgalmas térkép is bekerült a World of Warplanes játék frissítésbe. Mindkét térkép téli beállítottságú de méretük és időjárási viszonyaik különböznek. A kisebbik térkép, a "Winter War" leginkább a Tier I-V-ös gépek csatáira lett tervezve, míg a nagyobbik, "Hidden Airbase" hatalmas területével a nagyobb gépeknek is teret hagynak.

world-of-warplanes-hirek-6.jpg
Winter War

world-of-warplanes-hirek-7.jpg
Hidden Airbase

Kiemelhető még, hogy a jövőben a SD és HD kliensek el lesznek különítve. Ez azt jelenti, hogy az SD rendszer azon játékosoknak lesz fenntartva, akik Alacsony vagy Közepes grafikai részletességgel játszanak. A HD rendszer pedig a Magas vagy Nagyon magas beállítással játszó játékosokat részesíti majd előnyben.

Az SD kliens rendszer optimális paraméterei:
- a telepített méret 9.41 GB
- a Patch mérete 1.3.1-ről 1.4-esre: 3.15 GB
- A kliensről közvetlenül lehet HD-ra váltani
- Automatikusan frissíti magát
- Ez a verzió lesz az alap, az új játékosoknak az első telepítéskor

A HD kliens rendszer paraméterei:
- a telepített méret 19.6 GB
- a Patch mérete 1.3.1-ről 1.4-esre: 4.96GB
- A HD klienshez szükséges rendszer: 64 bites
- Automatikusan frissíti magát

Mindenkinek jó játékot!
World of Warplanes legfrissebb hírek

World of Warplanes: Frissítés és publikus teszt

Megérkezett a játékba az újabb frissítés, a verziószáma 1.3-as. Eddig béta szakaszban volt a frissítés, de ezúttal publikussá tették. Néhány fontosabb változás került be a játékba, amit érdemes megnézni.... Elolvasom (2014.04.16.)
World of Warplanes - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist