World of Warplanes

World of Warplanes

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 293, Átlag:4.86)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Akció,Repülős,Háborús,Stratégiai
Hivatalos oldal: WorldofWarplanes.eu
A World of Tanks játékkészítőinek legújabb játéka, a World of Warplanes ezúttal a repülőgépek világába repít el mindenkit. Hogy mi vár rád a játékban? Akciódús küzdelmek a levegőben, rengeteg repülőgép típus, online ellenfelek és óriási légi csaták! A történelem legismertebb repülői közül válogathatsz, te is részt vehetsz a legizgalmasabb csatákban.
Hirdetések

World of Warplanes játék

World of Warplanes: Játék bemutató videó

World of Warplanes bemutató

A játékba való regisztráció angol nyelven történik, de nem nehéz. Először is a "Download" gombra kell kattintani, ezután jöhet a regisztráció: email címed, felhasználói neved és jelszavad kétszeri megadása után már csak az ellenőrző kódot kell beütnöd.
A kliens telepítőt le kell töltened a gépedre, ezután következik a telepítés. A World of Warplanes játékhoz fontos, hogy elegendő merevlemez terület legyen a gépeden (az 1.3-as verzióhoz 19GB-ot írnak a készítők).
Maga a telepítő fájl csak körülbelül 9MB-os, a telepítés további részében az internetről töltődnek le adatok.

Ha készen vagy a telepítéssel, az asztalodról elindíthatod a játékot, ahol a regisztrációnál megadott adatokkal be is léphetsz a repülőgépes játékba!
World of Warplanes hírek

World of Warplanes: Elérhető az 1.4-es frissítés a játékban

Új hónap kezdődik, és ezzel együtt egy újabb nagyobb frissítéscsomag érkezik a World of Warplanes népszerű repülőgép szimulátor játékba. Az 1.4-es verzióban új Tier VI-os prémium gépek érkeznek, ezenkívül két új térképpel is gazdagodik a játék.... Elolvasom

World of Warplanes: Frissítés és publikus teszt

Megérkezett a játékba az újabb frissítés, a verziószáma 1.3-as. Eddig béta szakaszban volt a frissítés, de ezúttal publikussá tették. Néhány fontosabb változás került be a játékba, amit érdemes megnézni.... Elolvasom
World of Warplanes hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist