Wizard101

Wizard101

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 341, Átlag:4.21)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Kaland
Hivatalos oldal: Wizard101.com
Legyél te is varázsló a Wizard101 ingyenes MMO játékban. Csatlakozz te is a varázsló iskolába és vegyél részt a különleges kalandokban. Küzdj meg a többi varázsló tanonccal és dobd a legjobb kártyáidat az asztalra. Csapatjátékban szeretsz játszani, vagy egyénileg? Legfőképpen éjszakai bagoly vagy, vagy reggeli koránkelő? Ha tudod a választ a kérdésekre, rögtön ki fogod tudni választani a megfelelő iskolát magadnak.
Hirdetések

Wizard101 játék

Wizard101: Játékelőzetes

Wizard101 bemutató

Merle Ambrose, a hírhedt varázsló egy csodálatos kalandot tartogat a számodra: meg kell védened a Wizard City-t a gonosz erők elől. De mielőtt belecsöppennél a közepébe a dolgoknak, egy néhány dolgot meg kell tanulnod. A Wizard101 játék világában különféle varázslóiskolák vannak. Találkozhatsz majd a Tűz, a Jég és a Vihar iskolájával, vagy éppen a Mítoszok, a Halál és az Élet iskolájával.

A Tűz iskolájának vezetője Dalia Falmea, a tűzmágia kimondott professzora. A professzor nő híres mondata: "Ha a lelked olyan mint a gyertya, akkor a szíved olyan mint a nap". A Jég iskolájának vezetője Lydia Greyrose, aki a jég varázslás szakértője, aki már az első órán azt hangoztatja: "kitartással mindig győzelemre jutsz!". Itt is rengeteg olyan varázslatot tanulhatsz meg, melyek nagy sebzést okoznak, vagy éppen a túlélési esélyeidet növelik. Építs jégkolosszust, jégméhet, vagy teremtsd meg segítődet a gonosz hóembert. A Vihar iskolájának vezetője egy zöld nyálkás professzor béke, Halston Balestrom. Ebben az iskolában is rengeteg hasznos varázslatot tanulhatsz meg, teremthetsz a derült égre hatalmas viharokat, elmondhatod a villámló denevér varázslatát,  vagy ha ez nem lenne elég előhívhatod a Viharcápát vagy Stormzilla-t.

Az iskolában a többi varázstanonccal kell megvívnod különféle párbajok során. Különféle kártyákat kell az asztalra helyezned, ha tiéd az erősebb kártya, te nyertél.

A Wizard101 online játék világában nem csak az online játékosokkal találkozhatsz, rengeteg szörnnyel is összefuthatsz az utazásaid során. A párbajok előtt mindig lehetőséged lesz kiválasztani azokat a kártyalapokat, amelyekkel játszani szeretnél. Egyes kártyák a védekezést szimbolizálják, mások pedig a támadást.

Aki kedvet kapott egy kicsit is a játékhoz, az mindenképpen regisztráljon a Wizard101 ingyenes játékba. A kliens játék letöltését és a gyors regisztrációt követően máris belekezdhettek a varázslói tanulmányokba. Ha ügyesek vagytok, és sokat gyakoroltok, akkor biztosan erős varázsló válik belőletek.
Wizard101 hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Wizard101 játékhoz!
Wizard101 hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist