Wauies

Wauies

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 5, Átlag:4.80)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Állatos, lányos, gyerekes, cicás, kutyás
Hivatalos oldal: Wauies.upjers.com
Egy állati jó móka vár rátok ebben a szőrgombócokkal teli böngészős játékban! A Wauies ingyenes online játékban ti is megnyithatjátok a saját állatkereskedéseteket, és édes kis cicákat és kutyákat árulhatsz a házi kedvencekre vágyó vevőknek. A világszerte népszerű Wauies játék végre magyar nyelven is elérhető!
Hirdetések

Wauies játék

A nagy sikerű Wauies böngészős játékban a játékosoknak egy saját állatkereskedést kell vezetniük, melyben a nem lesz hiánya a hangos dorombolásnak és ugatásnak. Egy állatkereskedésben rengeteg a teendő, a ti feladatok lesz az, hogy gondját viseljétek az állataitoknak, ugyanakkor a vevők igényeit is meg kell próbálnotok a legjobban kielégíteni. Rajtatok áll, hogyan rendezitek be az üzleteteket, hogyan bántok a saját kiskutyátokkal és kiscicátokkal, ti választhatjátok meg az állattartást, illetve a vevők kiszolgálásával kapcsolatos árucikkeket. A feladatotok lesz továbbá az állatkereskedésbe az új alkalmazottak felvétele és azok irányítása!

A Wauies játékban a legfontosabbak természetesen az állatok, akik annyira édesek, hogy meg kell őket zabálni. Így fogják ezt gondolni valószínűleg a vevők is, akik miattuk térnek be a boltba. A grafika olyan élethű, hogy az édes kis állatok szinte leugranak a képernyőről. Találhattok a játékban mindenféle kiskutyát, kiscicát, de más házi kedvenc is megjelenik, mint például a nyuszik, a pónik és az egérkék. És ez csak a kezdet, az állatok választéka az Upjers Wauies játékban folyamatosan csak nő!

A játékban az ügyességetekre is szükségetek lesz, hiszen a cél az, hogy egy picike üzletet több szintes bolttá virágoztassatok fel, ahol minden állatkedvelő megtalálja azt, amit keres. Minél kellemesebbé teszitek az állataitok mindennapjait a rendszeres gondozással és az életterük minőségi berendezésével, annál többen érdeklődnek majd az üzleted választéka iránt. Ha jól dolgoztok a játékban, akkor hatalmas lesz a tolongás a boltotokban. Ne sajnáljátok a ráfordított időt a kis kedvencekre, tegyétek boldoggá a csivaváitokat egy kis játékkal, adjatok enni a labradoroknak, gondozzátok a ragdoll cicák bundáját, hogy csak párat említsük a fantasztikus állatok közül. Ezek mellett még rengeteg állatot tarthattok a Wauies játékban, hogy milyeneket? Nézzétek meg most!

Ne habozzatok sokáig, nyissátok meg máris a saját állatkereskedéseteket a Wauies játékban!
Wauies hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Wauies játékhoz!
Wauies hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist