Wargame 1942

Wargame 1942

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 175, Átlag:4.29)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stragégiai,Háborús,Világháborús
Hivatalos oldal: Wargame1942.hu
A játékban a második világháborúba csöppenhetsz bele. Vegyél részt a legizgalmasabb csatákban, küzdj meg a többiekkel. Állíts fel egy jó erős hadsereget magadnak, és győzd le a többi online ellenfeledet. Termeld meg a szükséges erőforrásokat, dolgozd ki a legjobb háborús stratégiákat, és légy te a legnagyobb tábornok!
Hirdetések

Wargame 1942 játék

Az időpont: 1942. Tél - Kitört a második világháború, majdnem egész Európában eluralkodott a káosz. Egy tábornok azonban történelmet írhat, ha kellően tudja motiválni csapatait, elegendő erőforrással látja el őket és a legjobb stratégiát tudja kidolgozni. Szeretnél te lenni ez a hős tábornok?
A színtér a második világháború, a Wargame 1942 játékban nagyon jó esélyeid vannak a győzelemre. Toborozd és állítsd fel saját hadseregedet a csatákra, harcolj azért, ami a tiéd. Kémkedj mások után, amellyel előnyt szerezhetsz a többiekkel szemben.
A Wargame 1942 ingyenes játékban a szövetségesek és a tengelyhatalmak fegyvereit is használhatod majd, szövetkezhetsz más játékosokkal és fejlesztheted saját országodat, irányíthatod pénzügyeidet. Ebben a második világháborús játékban részt vehetsz villámháborúkba, de előfordulhatnak jóval hosszabb háborúk is. A játékban rengetek esemény zajlik, melyeknek köszönhetően sosem fogod megunni a játékot.

Egy egyszerű regisztrációt követően máris belecsöppensz az egyik legjobb ingyenes háborús, stratégiai játékba. Építsd fel ütőképes hadseregedet, küzdj meg az online játékosok ezreivel, alakíts ki diplomáciai kapcsolatokat és szólj bele a világpolitika alakulásába, hogy beírhasd magad a történelemkönyvekbe!
Wargame 1942 hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Wargame 1942 játékhoz!
Wargame 1942 hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist