Uptasia hírek

Hirdetések
Szimulációs,Stratégiai,Hidden Object
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Uptasia: Magyar nyelven is elérhető az Upjers új játéka

A mai naptól már magyar nyelven is játszható az Upjers népszerű tárgykeresős játéka, az Uptasia online játék. Az Upjers portál legújabb magyar nyelvű játéka biztosan mindenki tetszését el fogja nyerni.
| Forrás: Uptasia játék
Egy rendkívül szórakoztató böngészős játék vár rátok, ahol tárgykeresős képrejtvényekkel kapcsolódhattok ki, teljesen ingyen. A játék világában egy város gazdasági felvirágoztatásáért feleltek, ti döntitek el, hogy mikor, milyen gyár épüljön és azokban milyen termék készüljön, hogy aztán áruval kiszolgáljátok a vevőket. A gyárak néha felújításra szorulnak, úgyhogy ne feledkezzetek meg elegendő nyersanyag, a fa és a kő kitermeléséről sem.

uptasia-hirek-6.jpg


Ha meguntátok a gazdálkodást a városotokban, akkor visszavonulhattok a villátokba, ahol nyugodt, békés kikapcsolódásképpen tárgykeresős feladványokat oldhattok meg. A tárgykeresős játékokban a feladat a következő: egy tárgyakkal zsúfolt képet fogtok látni, a cél, hogy megtaláljátok rajta a megnevezett tárgyakat. Minél gyorsabban teszitek ezt meg, annál több pontot zsebelhettek be.

Az Uptasia egy nagyon népszerű játék, mert magyar nyelven ezernyi képrejtvénnyel teszi próbára figyelmeteket, képességeiteket. Ahogy egyre magasabb szintet értek el a játékban, annál több tartalom nyílik meg előttetek. A játék az Upjers játékaihoz hasonlóan, teljesen ingyenesek. Az Uptasia játék a 19. század világát idézi a tarka piacaival, elegáns korhű villáival. Próbáljátok ki ti is, csak néhány kattintás és már kezdhetitek is a magyar nyelven elérhető ingyenes játékot. A regisztráció teljesen ingyenes, csak egy perc kell hozzá az Upjers portálon. Természetesen akinek már van Upjers fiókja, máris ingyenesen felveheti a játékai közé!

A játékot elérhetitek oldalunkon: Uptasia játék, vagy megtalálod a felső menüsor Online játékok, MMO menüpontjában.

Jó szórakozást!
Uptasia legfrissebb hírek

Uptasia: Aloha, Kia ora és Talofa

Egy hatalmas világ körüli útra indulhatsz az Uptasia játékkal, melyben különféle egzotikus virágokat, népeket és tájakat ismerhetsz meg. Bianka, az ingyenes játék cicája nyelvét nyújtja feléd, de ezt a nyelvnyújtogatást nem rosszaságból teszi. ... Elolvasom (2014.11.07.)

Uptasia: Gőzgép dekoriáció

Egy újabb tárgy tűnt fel a népszerű Uptasia játékban, méghozzá a tüzes, füstölő gőzgép. A gőzgép egy új bónusz tárgy, melyet a piactér mellé helyezhettek ki. Régen a gőzgép mindennapi használatban volt a bányákban és a textilüzemekben.... Elolvasom (2014.08.17.)

Uptasia: Varázslatos torony

Egy varázslatos torony képet mutattak be az Uptasia játék készítői. Vajon mi lehet ez a torony? Lakik-e benne valaki? Az ajtaja zárva van, de valaki biztosan van benne, vajon kicsoda? A rejtély hamarosan kiderül...... Elolvasom (2014.07.05.)

Uptasia: 19. századi gyógyszertár

Még több rejtett tárgy érkezik az Upjers népszerű böngészős játékába. Ezúttal egy 19. századi gyógyszertár került be a játékba, ezenkívül egy különleges szobrot is megtalálhattok majd.... Elolvasom (2014.05.22.)
Még több hír
Uptasia - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist