Uptasia hírek

Hirdetések
Szimulációs,Stratégiai,Hidden Object
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Uptasia: Aloha, Kia ora és Talofa

Egy hatalmas világ körüli útra indulhatsz az Uptasia játékkal, melyben különféle egzotikus virágokat, népeket és tájakat ismerhetsz meg. Bianka, az ingyenes játék cicája nyelvét nyújtja feléd, de ezt a nyelvnyújtogatást nem rosszaságból teszi.
| Forrás: Hivatalos oldal

Egy hatalmas világ körüli útra indulhatsz az Uptasia játékkal, melyben különféle egzotikus virágokat, népeket és tájakat ismerhetsz meg. Bianka, az ingyenes játék cicája nyelvét nyújtja feléd, de ezt a nyelvnyújtogatást nem rosszaságból teszi. Ez a kifejezés része egy hagyományos maori táncnak, melyet az új-zélandi őslakosok járnak. Ismerd meg te is Polinézia különleges kultúráját a játékban.

uptasia-hirek-4.jpg

Természetesen a polinéz kultúrák közül nem lehet kihagyni a hawaii-i kultúrát sem. A kis sziget különleges hula-tánca világhírű, a zene, a jelmez és a különféle rítusok elengedhetetlen elemei a lakók ünneplésének. Gyűjtsd jövő hét hétfőig össze a különféle hibiszkusz virágokat, melyekkel különleges dekoratív jutalmakat szerezhettek.

uptasia-hirek-5.jpg

Gyűjts össze 50 hibiszkusz virágot és egy fantasztikus dekorációt a Moai Hotu Matu'a-t kapod ajándékba. Szerezd meg a Húsvét-szigetek híres szobrait is. A Moai Hotu Matu'a 40 dekorációs pontot ad 2x2-es területen.
Gyűjts össze 350 hibiszkuszt és egy fantasztikus hajó, a Wa'a tulajdonosa lehetsz. A különleges tutaj két részből állt, amelyet egymáshoz rögzítettek fával. Így jóval stabilabb és erősebb hajó készült el, mellyel a polinézek a Csendes-óceán távolabbi szigeteire is el tudtak jutni.
Ha 1000 hibiszkuszt sikerül összegyűjtened, akkor megkaphatod az Aotearoa gejzírt, amely egy különleges Új-Zélandon található látványosság. Az Aotearoa-hoz sok legenda kapcsolódik, már maga a szó is titokzatos felépítésű, az ao jelentése Föld vagy nap, a tea rész fehéret jelent, a roa rész pedig hosszú/magas jelentéssel bír. Szabad fordításban az egészet úgy fogalmazhatnánk meg, hogy "felhők a végtelen tengeren". A különleges földrajzi érdekesség  800 dekorációs pontot ad egy 7x7-es területen.

Ne feledjétek olvasni az aktuális Uptasia híreket oldalunkon.

Jó szórakozást a játékhoz!
Uptasia legfrissebb hírek

Uptasia: Magyar nyelven is elérhető az Upjers új játéka

A mai naptól már magyar nyelven is játszható az Upjers népszerű tárgykeresős játéka, az Uptasia online játék. Az Upjers portál legújabb magyar nyelvű játéka biztosan mindenki tetszését el fogja nyerni.... Elolvasom (2015.11.14.)

Uptasia: Gőzgép dekoriáció

Egy újabb tárgy tűnt fel a népszerű Uptasia játékban, méghozzá a tüzes, füstölő gőzgép. A gőzgép egy új bónusz tárgy, melyet a piactér mellé helyezhettek ki. Régen a gőzgép mindennapi használatban volt a bányákban és a textilüzemekben.... Elolvasom (2014.08.17.)

Uptasia: Varázslatos torony

Egy varázslatos torony képet mutattak be az Uptasia játék készítői. Vajon mi lehet ez a torony? Lakik-e benne valaki? Az ajtaja zárva van, de valaki biztosan van benne, vajon kicsoda? A rejtély hamarosan kiderül...... Elolvasom (2014.07.05.)

Uptasia: 19. századi gyógyszertár

Még több rejtett tárgy érkezik az Upjers népszerű böngészős játékába. Ezúttal egy 19. századi gyógyszertár került be a játékba, ezenkívül egy különleges szobrot is megtalálhattok majd.... Elolvasom (2014.05.22.)
Még több hír
Uptasia - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist