Uptasia hírek

Hirdetések
Szimulációs,Stratégiai,Hidden Object
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Uptasia: 19. századi gyógyszertár

Még több rejtett tárgy érkezik az Upjers népszerű böngészős játékába. Ezúttal egy 19. századi gyógyszertár került be a játékba, ezenkívül egy különleges szobrot is megtalálhattok majd.
| Forrás: Hivatalos oldal
Még több rejtett tárgy érkezik az Upjers népszerű böngészős játékába. Ezúttal egy 19. századi gyógyszertár került be a játékba, ezenkívül egy különleges szobrot is megtalálhattok majd.

uptasia-hirek-0.jpg

Az Uptasia játékban a gyógyszertárban fontos eszközökhöz juthattok majd. Például köhögés elleni szirup, hajnövesztő szer, szóda, oltóanyagok vagy éppen fájdalomcsillapítók.

Új dekorációként egy gyönyörű szobor került a játékba a báj és a kedvesség szobra. Ha elhelyezitek a területeteken, akkor mindjárt 200 Dekor-pont jutalmat kaptok.

uptasia-hirek-1.jpg

Továbbá néhány új küldetést találhattok a halásznál. Ezen felül új díszfák és különleges áruk lesznek elérhetőek a kereskedőknél!

Jó játékot mindenkinek!
Uptasia legfrissebb hírek

Uptasia: Magyar nyelven is elérhető az Upjers új játéka

A mai naptól már magyar nyelven is játszható az Upjers népszerű tárgykeresős játéka, az Uptasia online játék. Az Upjers portál legújabb magyar nyelvű játéka biztosan mindenki tetszését el fogja nyerni.... Elolvasom (2015.11.14.)

Uptasia: Aloha, Kia ora és Talofa

Egy hatalmas világ körüli útra indulhatsz az Uptasia játékkal, melyben különféle egzotikus virágokat, népeket és tájakat ismerhetsz meg. Bianka, az ingyenes játék cicája nyelvét nyújtja feléd, de ezt a nyelvnyújtogatást nem rosszaságból teszi. ... Elolvasom (2014.11.07.)

Uptasia: Gőzgép dekoriáció

Egy újabb tárgy tűnt fel a népszerű Uptasia játékban, méghozzá a tüzes, füstölő gőzgép. A gőzgép egy új bónusz tárgy, melyet a piactér mellé helyezhettek ki. Régen a gőzgép mindennapi használatban volt a bányákban és a textilüzemekben.... Elolvasom (2014.08.17.)

Uptasia: Varázslatos torony

Egy varázslatos torony képet mutattak be az Uptasia játék készítői. Vajon mi lehet ez a torony? Lakik-e benne valaki? Az ajtaja zárva van, de valaki biztosan van benne, vajon kicsoda? A rejtély hamarosan kiderül...... Elolvasom (2014.07.05.)
Még több hír
Uptasia - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist