Upologus

Upologus

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 276, Átlag:4.12)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Varázslós,Mágikus,RPG
Hivatalos oldal: Hu.upjers.com/upologus
Kicsi, de veszélyes! Az Upjers Upologus játékában egy elátkozott varázslótanonc bőrébe bújhatsz. Termete apró, kicsi, orra mint egy krumpli, és mindezek mellett még bolyhos farkincája is van. Egy rosszul sikerült varázslat hatására a kis varázslótanonc kobolddá változott, az Upologus varázslós RPG-játékában fantasztikus mesevilágot fedezhetsz fel ingyen!
Hirdetések

Upologus játék

Upologus: Játékelőzetes

Upologus bemutató

A játék már sok ezer játékost lebilincselt a csodálatos mesebeli online világával. Egy elrontott varázsige következtében a varázslósegédből egy aprócska kis kobold vált. De ne szomorkodj, hiszen a kalandok csak most kezdődnek. Az Upologus játékban rúnarajzolással küzdhetsz meg a különféle félelmetes szörnyek ellen. Rajzold meg minél precízebben a rúnát, mert minél pontosabb a varázslatod, annál nagyobb hatása lesz a támadáskor.
A koboldodat különféle felszerelésekkel is elláthatod a varázslós játékban, melyeket megvásárolhatsz vagy akár meg is szerezhetsz magadnak a különböző szintugrások után. A kalandokon kívül még sok más feladatod is lesz a játékban, például foglalkoznod kell, hogy a kis varázslókoboldod ki tudja magát pihenni, eleget étkezzen és mindig tiszta legyen. Ezenkívül a mozgásra, fittségre is figyelemmel kell lenned. Ahhoz hogy sikeres legyél az Upologus játékában, mindenre maximálisan oda kell koncentrálnod. Nevelj varázsvirágokat, alapíts varázslócéhet más játékosokkal, harcolj a többiekkel együtt a rémséges szörnyek ellen, vagy vegyél részt barátaiddal a többszemélyes online harcokban.
A játék a böngésződben ingyenes játszató, csak egy egyszerű regisztrációra van szükséged. Irány hát a játékoldal, bújj bele a kedvenc varázsköntösödbe és varázsold el magad az Upjers mágikus játékában!
Upologus hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek az Upologus játékhoz!
Upologus hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist