Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Tülkös ősrém csontváz és további izgalmas tárgyak

A tülkös ősrém csontváz és a földönkívüli csontváz tárgyak újdonságok a trónteremben. Ezenkívül még találkozhattok a házi sárkánnyal és a mannaantenna obeliszkkel is.
| Forrás: Hivatalos oldal
A tülkös ősrém csontváz és a földönkívüli csontváz tárgyak újdonságok a trónteremben. Ezenkívül még találkozhattok a házi sárkánnyal és a mannaantenna obeliszkkel is.

A legutóbbi frissítésünkben írtunk nektek a trójai faló és a kékkő obeliszk érkezéséről. Most újabb tárgyakat mutatunk be nektek, mellyel még színesebbé válik az ingyenes Undermaster játék.

undermaster-hirek-7.jpg

A földönkívüli csontváz 100 ezer aranyét megvásárolható és kihelyezhető a trónterembe. Minden játékos számára elérhető a boltban, aki legalább 21-es szintű, de a kincsesládában már az első szinttől előfordulhat. 0,5x0,5 járólapot foglal el és 225 dicspontot jelent nektek.

undermaster-hirek-8.jpg

A tülkös ősrém csontváz szintén megvásárolható, de őt nem aranyért, hanem 49 kristályért szerezhetitek meg és helyezhetitek el az Undermaster tróntermében. 21. szinttől megvásárolható 1x0,5 járólapot foglal el és 736 dicspontot hoz annak, aki kihelyezi őt a játékban.

undermaster-hirek-9.jpg

A házi sárkány 100 ezer aranyért lesz megvásárolható, melyet már 16. szinttől megszerezhettek és bárhová kihelyezhettek. 1,5x1,5-es járólapot foglal el és 500 dicspontot hoz nektek. A másik új tárgy a játékban a mannaantenna obeliszk, melynek ára 149 kristály. Ezt is bárhová lerakhatjátok, mindössze 0,5x0,5 járólapnyi területet foglal el és nem kevés dicspontot hoz, összesen 1118-at. A tárgy szintén a 16. szinttől érhető el a játékosoknak.

Jó szórakozást a játékhoz!


Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist