Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Szörnyen jó kalandok

Szörnyen jó kalandok várnak rátok az Undermaster játékban. Ha nagy hadsereggel rendelkeztek, és vannak olyanok, akik úgyse tudnak csatázni, akkor küldjétek el kalandozni szörnyeiteket.
| Forrás: Hivatalos oldal

Szörnyen jó kalandok várnak rátok az Undermaster játékban. Ha nagy hadsereggel rendelkeztek, és vannak olyanok, akik úgyse tudnak csatázni, akkor küldjétek el kalandozni szörnyeiteket

Októbertől a harci szörnyeiteket kalandozó hadjáratokra is el tudjátok küldeni. Ha sikeresen meghódítottad az emberfajzatok első országát, semmi és senki nem állhat a szörnyeitek útjába. 

undermaster-hirek-10.jpg

Küldjétek hát el kalandozni őket, hadd gyűjtsenek értékes tapasztalati pontokat, aranyat és kalandpontokat. Vegyél részt a heti kalandozó versenyeken is, amelyek sok-sok jutalmat hozhatnak nektek a konyhára.

Nézzük meg közelebbről, mit is tartogat számotokra az Undermaster játék új kalandmódja. A kalandozás idején időszakos versenyen mérettethetitek meg magatokat más szörnyurakkal. Gyűjtsetek több tapasztalati pontot, hogy minél magasabb csoportba kerüljetek. A végén ékszerjutalmakat kaptok, melyet a rendszer oszt ki. A megszerzett ékszerekért különféle tárgyakat vásárolhattok az ékszerboltban. 

Kalandozni csak azok az urak tudnak, akik már az emberfajzatok legalább 2. országának meghódításán dolgoznak. A kalandok két hetente csütörtökön 14 órakor indulnak.

A kalandra csak olyan szörnyeket küldhettek, akik már megkapták a zsoldjukat. A kalandozni küldött szörnyek természetesen nem harcolhatnak. Azt, hogy melyik szörny mennyit kalandozzon, azt a kalandozó szörnyek fül alatt állíthatjátok be.
 
A csoportokról röviden: minden résztvevő bronz, ezüst és arany csoportokba kerül. A ranglistán mindenki megtekintheti, hogy hol áll. Nemcsak az számít, hogy melyik csoportba kerültök be, a csoporton belüli helyezés is fontos.

A versenyek végén ékszereket kaptok, melyeket 3 különleges kotoréktárgyra válthattok be:
  • Kopókorona
  • Fosztogatók lángja
  • Mélyúri kehely

Mindenkinek jó játékot!Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist