Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.
| Forrás: Hivatalos oldal
Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat. Ilyen például a cellaajtó, a nyakszorító vagy a nyújtópad.

undermaster-hirek-16.jpg

Új szörnyként köszönthetjük a játékban a fagyboszorkányt, aki immáron elérhető szörnykatonaként. Nagyon jó távolsági harcot, 2-t tud mozogni, az életereje 70, a sebzése 40. A fegyvere a zavarkeltés: elveszi az ellenfele tehetségét, ami különösen ellenséges gyógyítók ellen nagyon hasznos. Az ára 50 kristály. A fagyboszorkány szintje megegyezik az érkezésekor a kotorékban élő legmagasabb szintű szörny szintjével. Az első heti zsold benne van a vételárában.

Különböző dekorációk kerültek a játékba, ilyen például nyakszorító vagy a nyújtópad. A nyakszorító és a nyújtópad kotorékdekoráció, az előbbi 600 dicspontot ad, 1x1-es mezőn, az ára 60.000. Az különleges pad 638 dicspontot ad, 1x2-es mezőn, az ára 85 kristály.

Új bónuszajándék is került a játékba, amely a következő frissítésig elérhető. A vasszűz egy dekorációs elem, bárhová elhelyezhető. Kihelyezve 1005 dicspontot hoz a játékosoknak, és mindössze 1x1-es helyet foglal. A vasszűz ajándékba érkezik a fiókotokra minden egyszerre legalább 54 kristály vásárlásakor.

Akinek még nincs minotaurusza, akkor a megvásárolt bónusz ajándék mellé, ezt az egyszer beszerezhető ajándékot is megkapjátok.

Mindenkinek jó játékot!
Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist