Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Már meglévő bónuszok II.

Legutóbbi Undermaster játékkal foglalkozó cikkünkben írtunk a már meglévő bónuszokról, amelyek már nem érvényesek. Most folytatjuk cikk sorozatunkat, és további két bónuszt mutatunk be nektek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Legutóbbi Undermaster játékkal foglalkozó cikkünkben írtunk a már meglévő bónuszokról, amelyek már nem érvényesek. Most folytatjuk cikk sorozatunkat, és további két bónuszt mutatunk be nektek.

Elsőként a harci múmiát mutatjuk be, aki nagyon oda tud csapni az ellenfeleknek, viszont elég lusta és csak a saját pályáján szembejövő ellenfelet támadja meg.

undermaster-hirek-4.jpg

Az igénye 12 járólap az edzőteremben. A szörny azonnal feltűnik a beszerzéséhez szükséges kristályvásárlást követően (természetesen jelenleg ez már nem aktuális).

A múmia tehetsége a lustaság. Toborzása: tetszőleges alkalommal be lehetett őket szerezni kristályvásárlással. Egy 5 tagú alakulatért 5 vásárlás volt szükséges. Ő érte is zsoldot kell fizetnetek a második héttől. A harci zsoldja megegyezik a kotorékotokban élő legmagasabb szintű szörny szintállásával. A harci trollal azonos fegyvereket és páncélokat használhat. Ha elbocsájtják, sose tér vissza.

Jégárny tornya

undermaster-hirek-5.jpg

A jégárny tornya nem harcos, hanem egy dekorációs elem az Undermaster játékban. Csak a trónteremben helyezhető el. Ha kihelyezitek 1006 dicsőségpontot hoz nektek. A jégárny trónját ajándékba lehetett kapni július elején, ha 54 kristályt vásároltak a játékosok. Ez az akció sem érvényes már.

A fent felsorolt bónuszok már nem érvényesek, csak azért írtuk le nektek, hogy ha későbbiekben találkoznátok velük, akkor tudjátok milyen képességekkel bírnak. 

A kőgólem bónuszakció viszont továbbra is aktuális, így ha szükségetek van rá, akkor még megszerezhetitek.

Jó szórakozást a játékhoz!
Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist