Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Már meglévő bónuszok

Az Undermaster játék még csak a napokban indult el hazánkban, de már rengetegen regisztráltatok. Az oldalunkon továbbra is elolvashatjátok a játékkal kapcsolatos híreket. Ezúttal a már meglévő, de nem aktív bónuszajándékokat mutatjuk be nektek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Undermaster játék még csak a napokban indult el hazánkban, de már rengetegen regisztráltatok. Az oldalunkon továbbra is elolvashatjátok a játékkal kapcsolatos híreket. Ezúttal a már meglévő, de nem aktív bónuszajándékokat mutatjuk be nektek.

Az aktuális kőgólem bónuszajándék természetesen a cikk írásának idejében még aktív, így érdemes kihasználni, akinek szüksége van rá a játékban.

A most felsorolt bónuszok már nem aktívak a játékban. Más országokban már több mint egy éve elérhető a játék, így a most felsorolt bónuszajándékokat ők szerezhették be. Azért döntöttünk úgy, hogy mégis bemutatjuk nektek az elmúlt Undermaster bónuszajándékokat, mert a későbbiekben még előfordulhatnak a játékban.

Harci csontváz

undermaster-hirek-2.jpg

A harci csontváz egy különleges szörny, aki minden más szörnynél erősebb. Igénye 12 járólap az edzőteremben. A járólapok aktuális mennyisége esetén akár több szörny is lehet a kotorékotokban.

Tehetsége: a rombolás. Nagyobb kárt okoz a városkapun mint például a harci kobold. A harci csontvázat tetszőleges alkalommal be lehet szerezni. A harci csontváz zsoldja a második héttől aktuális, szintje megegyezik az érkezéskor a kotorékban élő legmagasabb szintű szörny szintállásával.

Fagyboszorkány

undermaster-hirek-3.jpg

A fagyboszorkány távolról csap le az ellenfelére és elveszi annak tehetségét. Igénye 12 járólap az edzőteremben. Belőle is több beszerezhető.

Tehetsége a zavarkeltés: elveszi az ellenfele tehetségét, ami különösen a gyógyítók ellen lesz nagyon hasznos. A heti csatazsoldja a harci csontvázéhoz hasonló. A fagyboszorkány szintje megegyezik az érkezésekor a kotorékban élő legmagasabb szintű szörny szintjével.

Remélhetőleg tetszettek az Undermaster különleges, már inaktívvá vált bónuszajándékai, hiszen a közeljövőben bármelyik visszatérhet a játékba.

A következő Undermaster hírünkben bemutatjuk a lustaságból jeles múmiát és egy különleges dekorációs elemet, a jégárny trónját.

Jó játékot mindenkinek!

Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist