Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.
| Forrás: Hivatalos oldal
Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt. Toborozzátok össze a legnagyobb kobold munkás seregeiteket és küldjétek el őket begyűjteni a karácsonyi ajándékokat. Az ajándékok nincsenek is igazán elrejtve, ha körülnéztek, hamar meglátjátok a jégtömböket, melyekben rengeteg ajándék van bezárva. A koboldok megtisztelésnek veszik, ha Uruknak ajándékkal kedveskedhetnek.

undermaster-hirek-13.jpg

A karácsonyi játékban egy időszakos emelet fog megjelenni a kotorékotokban, küldjetek erre a szintre minél több koboldot, hadd törjék a jeget. Gyűjtsetek be velük annyi ajándékot, amennyit csak lehet, hiszen ezekért az ajándékpontokért értékes jutalmakat kaphattok a karácsonyi játék végeztével.

A játék a mai naptól kezdődött, azaz 2014. december 2-tól és egészen december 16. délig fog tartani. 
undermaster-hirek-14.jpg


Az időszakos emeleten elrejtve találhattok majd egy újabb átjárót is, amelyen keresztül egy következő emeletre juthattok el. Ezen az emeleten szintén rengeteg jégbe zárt ajándékot találhattok, sőt itt is megbújik egy újabb átjáró a következő szintre. Arra figyeljetek, ha már átmentetek egy újabb emeletre, vissza már nem térhettek az előző helyszínekre.

A karácsonyi játék végén rengeteg izgalmas jutalmat szerezhettek meg: például 600 ajándék Pityuka ajándéka, 1200 ajándék A Kovács család, 2400 ajándék Arany kincsesládikó, 3600 ajándék Tüskefenyő stb.

Az időszakos játék szintjén sajnos sem építkezni, sem díszíteni nem lehet. Csak koboldokat küldhettek oda dolgozni, aki keresik neked az ajándékokat.

Kellemes ünnepi játékot ás jó ajándék keresést mindenkinek!
Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist