Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.
| Forrás: Hivatalos oldal
A hordafelület alapfunkciói elérhetővé váltak minimum 20-as szinttől. Mától mindenki alapíthat hordát, vagy jelentkezhet már egy meglévő hordába alattvaló gyanánt.

undermaster-hirek-17.jpg

A hordafelületen egyelőre csak a horda legalapvetőbb funkciói működnek, tehát lehet hordát alapítani és abba tagokat meghívni. Természetesen az Undermaster játék készítői ezeket a funkciókat a jövőben még részletesebben kidolgozzák, és újabb funkciókat csatolnak hozzájuk.

Akik szeretnének más játékokkal összefogva, csapatként játszani, akkor irány a játék és tömörüljetek hordába. A hordák később izgalmas kalandokban, például sárkányharcokban vehetnek részt. A sárkányharc csak sárkánykővel lesz aktiválható. Érdemes tehát már most gyűjtögetni a sárkányköveket, mert szükségetek lesz rájuk. Előfordulhat az is, hogy később annál erősebb sárkány segíti a társaságot, minél több sárkánykövetek van. A különleges köveket a játékban itt-ott találhattok a következő funkcióknál: termelés, sziklabontás, besegítés barátnak, sikeres csaták, befejeződő kalandozások, minotauruszos ajándék.

A sárkánykövek hordába való beadása adópontot hoz nektek, ez alapján minden hordának lesz egy belső ranglistája a tagokról. Így a hordavezetők látni fogják, hogy ki mennyit tesz a hordájáért.

Fontos, hogy a hordák a kotorékjukban egy különleges sárkányköves raktárat építsenek fel. Ha ez hiányzik, akkor nem tudtok majd sárkányköveket gyűjteni. A sárkányköves raktárhoz szükséges 6 darab hordás járólap és berendezési tárgy. Ezeket a többi lehetőséghez hasonlóan a horda kategóriánál találjátok meg.

Két tárggyal tudtok sárkánykövet tárolni, az egyik a verem, a másik az akna. Az akna prémium tárgy, kevesebb helyet foglal, de több követ lehet benne tárolni az ingyenes veremhez képest.

Reméljük tetszik mindenkinek az új lehetőség az Undermaster játékban, kíváncsian várjuk a folytatást.

Jó szórakozást!
Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist