Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.
| Forrás: Hivatalos oldal
A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.

A napokban sorra jelennek meg a népszerű ingyenes játékok halloween-i meglepetései. A mai napon írtunk a My Little Farmies halloween-i játékáról, ahol a megszerezhetitek a bőségszarut.
Grepolis ingyenes játékban különleges főzeteket készíthettek nemcsak az ünnepek alatt, hanem egészen november 10-ig. A Darkorbit sci-fi online játékban különleges halloween-i küldetések várnak rátok. Érdemes szétnézni a játékok között, hiszen rengeteg meglepetést tartogatnak számotokra a napokban.

Nézzük meg az Upjers Undermaster online játékában milyen meglepetések várnak rátok a napokban.

undermaster-hirek-11.jpg

Most ti is rémesen széppé varázsolhatjátok a kotorékotokat. Sőt, ha részt vesztek a játékban, szuper ajándékokat is nyerhettek, köztük egy csodaszép dísztárgyat is, a boszorkánykemencét.

undermaster-hirek-12.jpg

Az időszakos játék díszei ezúttal dicspontot is adnak nektek. A játék már javában zajlik és egészen november 4. 13 óráig tart, ez idő alatt rengeteg halloweeni dekorációs elemet találhattok a boltban. Használjátok fel ezeket és öltöztessétek új ruhába az udvarotokat. Minél több dekorációt helyeztek el, annál több tökfejet gyűjthettek. A tökfejek számától függően kaphattok majd ajándékokat a különleges esemény lejáratakor. Hogy mennyi tökfejet gyűjtöttetek eddig, azt a játékablak bal oldalán található tökfej ikonra kattintva nézhetitek meg.

Jó szórakozást!
Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist