Undermaster hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster: Aktuális frissítések

Szeptember utolsó napján egy kisebb frissítés került be a játékba, amely a termelést, a sikereket és a barátokat érintette elsősorban. További fejlesztéseket kaptak a kotorékok, emellett még sok-sok apróbb módosítás is történt a jobb játékmenet érdekében.
| Forrás: Hivatalos oldal
Szeptember utolsó napján egy kisebb frissítés került be a játékba, amely a termelést, a sikereket és a barátokat érintette elsősorban. További fejlesztéseket kaptak a kotorékok, emellett még sok-sok apróbb módosítás is történt a jobb játékmenet érdekében.

A termelési helyek hibáit javították a készítők (a szörnyek igyekezzenek jobban felvenni a munkát és legyen helyesebb a termelési idő kijelzése). A termelési helyek teljesítmény javítása is megtörtént. A sikerek tekintetében a következő javítás került be a Undermaster játékba: a siker előrehaladásának a kijelzése mostantól helyesen jelenik meg.

Javításra került a hiba, amikor egy barátotoktól szintugrási ajándékot kaptatok, nem aktualizálódott azonnal a raktárkészletetek.

Optimalizálták a készítők a kotorékfejlesztésnél azt a jelenséget, miszerint ha egy még nem kész járólapra akartatok falat tenni, akkor a játék hibát dobott. Továbbá a belépés után már nem látszanak a felesleges gyorsítójelek.

Érkeztek új dekorációk is a játékba, méghozzá a kotorék kategóriában:
  • Ősi rúnakő: 26. szint, ára 40 kristály, 300 dicspontot ad
  • Alvilág urának kapuja: 27. szint, 20000 arany, 200 dicspontot ad
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó szórakozást a játékhoz!
Undermaster legfrissebb hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)
Még több hír
Undermaster - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist