Undermaster hírek, aktualitások

Undermaster

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 72, Átlag:4.61)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Hivatalos oldal: Undermaster.hu
Az Upjers legújabb magyar nyelvű játékában, az Undermaster szerepjátékban igazán izgalmas kalandok várnak rád. A játék egy föld alatti barlangrendszerben található tömlöcökben játszóik. A játékban lehet építeni, barkácsolni, csatázni és sok más mindent, amit egy játékos el tud képzelni. A Föld gyomrába csak a legbátrabbak merészkedhetnek le, te elég bátor vagy? A játékban nem leszel egyedül, ügyes kezű koboldok és goblinok segítik majd munkádat.
Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Undermaster hírek

Undermaster: Hordák a játékban

A szörny is lehet magányos, egy kotorékúr is vágyhat egy kis társaságra. Nincs ez másként az Undermaster ingyenes böngészős játékban sem, ne habozzatok hát, verődjetek hordákba a barátaitokkal és készüljetek a megmérettetésekre.... Elolvasom (2015.03.24.)

Undermaster: Nyakszorító és egyéb dísztárgyak

Új dísztárgyak és egy profi harcos érkezett az Undermaster világába. Toborozható vált a fagyboszorkány, egy igazán kiváló szörnykatona. Az új dekorációk is elérhetővé váltak, melyek meghitt hellyé varázsolják a kotorékotokat.... Elolvasom (2015.03.02.)

Undermaster: Valentin-nap a kotorékokban

Különleges nap közeleg a föld alatti kotorékban élők számára: Valentin-nap alkalmából izgalmas nyereményeket és különleges dekorációkat találhatsz az Undermaster ingyenes online játékban!... Elolvasom (2015.02.13.)

Undermaster: Karácsonyi játék

Most érdemes mindenkinek belépni az Undermaster szörnyen jó játékba, hiszen az elkövetkező napokban rengeteg ajándék vár mindenkire a karácsonyi játék ideje alatt.... Elolvasom (2014.12.02.)

Undermaster: Halloweeni játék a kotorékokban

A kotorékok már önmagukban is elég rémségesek, de a napokban még rémisztőbbé varázsolhatjátok a halloweeni díszleteknek köszönhetően. A különleges díszítőelemek mellett fantasztikus nyereményekre is szert tehettek.... Elolvasom (2014.10.30.)

Undermaster: Szörnyen jó kalandok

Szörnyen jó kalandok várnak rátok az Undermaster játékban. Ha nagy hadsereggel rendelkeztek, és vannak olyanok, akik úgyse tudnak csatázni, akkor küldjétek el kalandozni szörnyeiteket.... Elolvasom (2014.10.22.)

Undermaster: Aktuális frissítések

Szeptember utolsó napján egy kisebb frissítés került be a játékba, amely a termelést, a sikereket és a barátokat érintette elsősorban. További fejlesztéseket kaptak a kotorékok, emellett még sok-sok apróbb módosítás is történt a jobb játékmenet érdekében.... Elolvasom (2014.10.04.)

Undermaster: Tülkös ősrém csontváz és további izgalmas tárgyak

A tülkös ősrém csontváz és a földönkívüli csontváz tárgyak újdonságok a trónteremben. Ezenkívül még találkozhattok a házi sárkánnyal és a mannaantenna obeliszkkel is.... Elolvasom (2014.08.28.)

Undermaster: Új tárgyak a játékban

A készítők két új tárgyat tettek elérhetővé az ingyenes böngészős játékban. A trójai falót 100ezer aranyért kaphatjátok meg míg a kékkő obeliszket 75 kristály áráért.... Elolvasom (2014.08.14.)

Undermaster: Már meglévő bónuszok II.

Legutóbbi Undermaster játékkal foglalkozó cikkünkben írtunk a már meglévő bónuszokról, amelyek már nem érvényesek. Most folytatjuk cikk sorozatunkat, és további két bónuszt mutatunk be nektek.... Elolvasom (2014.08.10.)

Undermaster: Már meglévő bónuszok

Az Undermaster játék még csak a napokban indult el hazánkban, de már rengetegen regisztráltatok. Az oldalunkon továbbra is elolvashatjátok a játékkal kapcsolatos híreket. Ezúttal a már meglévő, de nem aktív bónuszajándékokat mutatjuk be nektek.... Elolvasom (2014.08.03.)

Undermaster: Kőgólem bónuszajándék

A nemrég jelent meg magyar nyelven az Upjers új játéka, az Undermaster tömlöc játék. Az első minket is érintő bónuszajándékot, a kőgólemet elegendő kristály vásárlása esetén minden játékos megkaphatja.... Elolvasom (2014.08.02.)
Undermaster hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist