Tribal Wars 2

Tribal Wars 2

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 81, Átlag:4.41)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai, középkori, lovagi, politikai
Hivatalos oldal: Tribalwars2.com
A Tribal Wars 2 egy ingyenesen játszató online stratégiai játék, mely méltó folytatása a népszerű Klánháború játéknak. A Tribal Wars 2 a középkorban játszódik, a játék tele van lovagokkal, tábornokokkal és dolgozókkal. Egy háborúk által szétszaggatott világ egyik kastélyának az ura leszel, a feladatod, hogy megvédd azt és terjeszkedj a térképen. Lépj be a Tribal Wars játék birodalmába, építs egy erős sereget, erősítsd meg kastélyod falát és vezesd dicsőségre népedet!
Hirdetések

Tribal Wars 2 játék

Az Innogames olyan remek játékokat készítettek el, mint az ókori Görögországban játszódó Grepolis, a szintén kiváló stratégiai játék a Forge of Empires játék vagy éppen a népszerű Klánháború. A készítők mindent megtettek azért, hogy ez a játék is hosszú időkre lekösse játékosait. A Tribal Wars 2 játék egy középkori világban játszódó multiplayer online (MMO) stratégiai háborús játék, ahol egy kastélyt kell irányítanod és fontos szerepet kapnak a harci stratégiák. Az ingyenes játék közvetlenül a böngésződben játszató, valós idejő PvP környezetben.

A játék elérhető mobil telefonon és táblagépeken egyaránt, így ha útközben vagy, akkor sem kell lemondanod kedvenc stratégiai játékodról.

A városépítő stratégiai játék célja, hogy fejleszd kastélyodat és bővítsd királyságodat a PvP környezetben. Eleinte egy kis faluval kezdesz, melyet épületek fejlesztésével és erős hadsereg kiépítésével fejleszthetsz. A katonai erő a játék alapvető eleme, de nem szabad megfeledkezni a politikai szövetségek és a játékosok közötti harci egyezményekről sem, hiszen ezek szintén kulcsfontosságúak a játékban.

Ahhoz, hogy játszhass regisztrálnod kell a játékba. Ez nagyon rövid idő alatt teljesíthető, ha készen vagy máris részt vehetsz a Tribal Wars 2 MMO PvP csatáiban. A belépés után egy tutorial, egy segítő fogja elmagyarázni neked, hogyan is épül fel a játék és mire kell figyelned. Első lépésben majd fel kell építened a legfontosabb nyersanyag kitermelő épületeket, majd kisebb támadásokat kell indítanod a környéken található falvak ellen. Folyamatosan kapsz majd küldetéseket a stratégiai játékban, így biztosan nem lesznek unalmas perceid. Lépj be még ma a Tribal Wars 2 csodálatos középkori világába!
Tribal Wars 2 hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Tribal Wars 2 játékhoz!
Tribal Wars 2 hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist