Travian Kingdoms

Travian Kingdoms

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 490, Átlag:4.30)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai, történelmi
Hivatalos oldal: Kingdoms.travian.com
A népszerű Travian játék folytatása, legyél a világ egyik legnagyobb játékának részese. A Travian 5. része mind külsőleg, mind belsőleg megújult, hazánkban 2015. nyarától elérhető. Kezdj felejthetetlen kalandot egy falucska vezetőjeként, alapíts újabb településeket, és háborúzz vagy kereskedj békében szomszédaiddal. Harcolj szövetségeseid oldalán, és törjetek az élre együttes erővel!
Hirdetések

Travian Kingdoms játék

A könnyű regisztrációt követően, máris a játékban találod magad. Első lépésben a népedet kell kiválasztanod. Három nép közül választhatsz: a gallok, a teutonok és a rómaiak.

A gall nép ideális kezdő játékosok számára, a védekezésben nagyon erősek, gyors és hatékony lovassággal rendelkeznek. A kereskedők sebessége nagy, kapacitása közepes. Katonái nagyon gyorsak, közepes toborzási költségűek és közepes kiképzési időtartamúak. Különleges épületeik a csapdakészítő, ami elfogja az ellenséges katonákat, illetve a rejtekhely, amelyben kétszer több nyersanyag rejthető el a támadók elől.

A teuton nép az aktív, háborút kedvelő játékosoknak ajánlott, támadásban nagyon erősek, és rendkívül olcsón toborozható a gyalogságuk. A kereskedők sebessége lassú, viszont kapacitásuk nagy. A katonák olcsóak, de drága a fenntartásuk. A kiképzésük rövid. Különleges épületekeit a sörfőzde, amely bónuszpontot ad a támadóerőre, illetve a földfal, amely szinte megsemmisíthetetlen.

A római nép a tapasztaltabb, inkább stratégiai játékosoknak ajánlott, katonái nagyon erősek, viszont a kiképzésük hosszú és költséges. Kereskedők sebessége közepes, kapacitása közepes. A katonák kiképzése drága és hosszadalmas, viszont fenntartásuk olcsó. A különleges épületeik a lóitató, amely csökkenti a lovasság költségeit, a kereskedelmi központ, amely nagy kereskedelmi bónuszt ad.

Amint kiválasztottad a népedet, máris a játék közepén találod magad. Minden népnek más és más története van, így a kezdeti lépések is különbözőek. Például a gall nép kiválasztása után, rögtön egy elfoglalt falut kell visszaszerezned. Természetesen a siker, és a köszönet nem fog elmaradni. A falut megkapod, és a feladatod azt megvédeni a támadó rablóktól. Kaszárnyát kell építeni, katonaságot toborozni és felkészülni a gonosz rablók támadására. A játék első részében mindent megtanít, így biztosan nem tudsz elrontani semmit. Minden lépést mutat, és elmagyarázza, mit miért kell csinálnod. A betanító küldetések után viszont már egyedül maradsz, és csak a saját döntésedben bízhatsz!

Az eleinte fejletlen faludat kiaknázatlan nyersanyaglelőhelyen vesznek körül. A falut új épületek építésével és meglévők fejlesztésével gyarapíthatod. A Travian Kingdoms játék most lehetőséget ad nektek arra, hogy falvaitokat várossá alakítsátok. A városok növelik a népességet, és magasabb szintű épületeket építhettek.
A katonaság toborzása lehetőséget ad arra, hogy más falvakat vagy oázisokat is megtámadjatok. Elveheted nyersanyagaikat és megvédheted magadat az ellenséggel szemben.
A Travian Kingdoms elején máris nagy döntés elé állít a játék: Király leszel a saját királyság területén, vagy csatlakozol egy másik királysághoz, vagy maradsz semleges. Mivel a semleges falvak nem tartoznak királysághoz, idegen királyságok idegen királyához tartozhatnak. A birodalmadat új falvak alapításával, vagy más játékosok falvainak meghódításával növelheted.

A játék különlegessége, hogy nem csak PC-n játszható. A Travian legújabb része elérhető az iOS és Android operációs rendszert futtató telefonokra és táblagépekre. Most már útközben sem maradsz le egyetlen fontos eseményről sem.

A játékba való regisztráció teljesen ingyenes. Regisztrálhatsz külön email címmel, de használhatod meglévő közösségi fiókodat is, például Facebook, Google+, Twitter.
Travian Kingdoms hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Travian Kingdoms játékhoz!
Travian Kingdoms hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist