Travian

Travian

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 357, Átlag:4.60)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai, RTS, városépítő, ókori
Hivatalos oldal: Travian.hu
A Travian egy népszerű online böngészős valós idejű stratégiai játék. A játék az ókorban játszódik, a gyors regisztráció után három falu közül választhat a játékos: római, gall vagy teuton (germán). A munka csak ezután kezdődik, rögtön el kell kezdened begyűjtened a nyersanyagokat a favágó, agyagbánya, vasércbánya és búzafarm segítségével. A megtermelt nyersanyagokból újabb épületeket helyezhettek el a térképen vagy fejlesztéseket vásároltok. Az építkezés mellett a Travian játékban is fontos szerepet kap a katonaság.
Hirdetések

Travian játék

A Travian Games német cég már 2004 óta jelen van az online játék piacon, a legelső játékuk volt a Travian, melynek fő ihletője a Római Birodalom és az ókori világ volt. A magyar nyelv mellett több mint 40 másik nyelven is elérhető és már több mint öt millió játékossal büszkélkedhet.

Az egyszerű regisztráció után a falu választáshoz juthat a játékos, ahol a római, a gall vagy a germán nép közül választhat. A faluban kezdésként csak egyetlen épület található, a Főépület. Körülötte üres helyek fedezhetők fel, amelyekre a későbbi épületeket lehet majd elhelyezni. A játékban nincs idő nagyon a megállásra, így a legelején gyorsan meg kell kezdeni a nyersanyag kitermelését. Minden játékosnak az első falujában ugyanaz a nyersanyageloszlás van. A játék később alapított falvaiban viszont már változó eloszlású nyersanyaglelőhelyek lesznek.

A termelés és az építkezés mellett fontos szerepet kap a Travian játékban a katonaság, a katonai egységek toborzása. Ehhez szükséges lesz majd egy kaszárnyára, nagy kaszárnyára, istállóra, nagy istállóra és egy műhelyre. Egy erős hadsereg segítségével a környező települések megtámadhatók, elfoglalhatók. Az istállóban lovasság képezhető, melyek gyorsabban mozgatható egységek, mint a gyalogosság. Természetesen toborzásuk drágább is náluk.

A Travian játék legvégső célja, hogy felépítsd és 100-as szintig fejleszd a világcsodát. Ahhoz, hogy ezt elérd rengeteg nyersanyagra és időre lesz szükséged. Amikor egy játékos világcsodája eléri a 100-as szintet, akkor a játéknak vége és kihirdetik a győztest a világban.
Travian hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Travian játékhoz!
Travian hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist