The West

The West

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 104, Átlag:4.67)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Western,Akció,Stratégiai,Vadnyugati
Hivatalos oldal: The-West.hu
Fedezz fel egy új világot és élj át izgalmas kalandokat és párbajokat a The West játékban! A játékban három karakter közül választhatsz: aranymosó, hamiskártyás vagy fejvadász. A döntés a te kezedben van. Építsd meg barátaiddal az erődöt és védjétek meg azt becsülettel az ellenfél fegyverforgatói elől.  Alapíts másokkal közösen egy várost és építs különféle épületeket, fedezd fel a prérit, és kalandozz a vadregényes vidéken!
Hirdetések

The West játék

The West: Játékelőzetes

The West bemutató

A játékba való regisztráció magyar nyelven történik. A gyors regisztráció után máris felfedezheted a Vadnyugat csodálatos világát. A The West játék a világ minden táján játékosok millióit szórakoztatja. Magyar játékosokból is akad bőven, ezt bizonyítja az is, hogy a magyar szerverek 1 év alatt 5 új világgal bővültek.
A játék maga nem nehéz, viszont vannak benne összetettebb részek is. A The West játékban nem kell egész nap a géped előtt ülni ahhoz, hogy sikeres legyél. Ha mindent jól szervezel meg a játékban, akkor napi pár perc időtöltés is elegendő a sikerhez.
Különböző célokat tűzhetsz ki magadnak ebben a western-játékban, például egyik ilyen cél, a 99-es szint elérése. De lehetsz a párbajlista legjobba, vagy lehet tiéd a legjobb város, vagy a legtöbb erődöt is birtokolhatod.
Ha szeretnél te is részt venni ebben a vadnyugati böngészős játékban, akkor ne habozz, a regisztráció és a játék is teljesen ingyenes!
The West hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a The West játékhoz!
The West hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist