The Settlers Online hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

The Settlers Online: Világbajnokság Event

A labdarúgó világbajnoki láz elérte a Settlers Online játékot is, ugyanis júniusban érkezik a népszerű stratégiai játékba a Világbajnoki Event (World Championship Event). A játék készítői sok újdonságot tartogatnak a játékosok számára a következő hónapra.
| Forrás: Hivatalos oldal
A labdarúgó világbajnoki láz elérte a Settlers Online játékot is, ugyanis júniusban érkezik a népszerű stratégiai játékba a Világbajnoki Event (World Championship Event). A játék készítői sok újdonságot tartogatnak a játékosok számára a következő hónapra.

A Világbajnokság Event 2014. júniusában kerül be a hivatalos játékba, de előtte a készítők rendelkezésetekre bocsájtott egy tesztszervert, ahol kipróbálhatjátok az újításokat. A teszt szervert ITT érhetitek el.
the-settlers-online-hirek-0.jpg

A játékba új Event naptár kerül (akik Karácsonykor játszottak, azoknak már ismerős lesz). Egy különleges felfedező is megjelenik majd,  ezenkívül különböző izgalmas küldetések várnak majd rátok. Néhány épület új fejlesztést és új nyersanyagokat kap a 6-os szinten.

Event naptár: a naptárban összesen 31 ajtó lesz található (hasonlóan a karácsonyi naptárhoz), és minden ajtó mögött egy-egy meglepetés vár rátok. Minden nap kinyithattok egy ajtót a játékban, de csakis egyet.

Event kalandok: Összesen 7 új kaland vár rátok majd a játékban, amelyet az Event naptáron keresztül érhettek majd el. Ezeket az ajtókat a játékosok bármikor kinyithatják, függetlenül attól hogy már ki volt-e nyitva.

the-settlers-online-hirek-1.jpg

Speciális táborok: minden tábornak lesz egy speciális "képessége". Ezeket kell majd legyőzni, de nem katonai egységekkel. Erre meglesznek a különböző módszerek a Világbajnoki Eventen belül. Íme néhány képesség a közelgő Eventből:

the-settlers-online-hirek-2.jpg
Új felfedező: új felfedező kerül a játékba, aki a megszokottnál háromszor gyorsabban fogja végezni a dolgát.

the-settlers-online-hirek-3.jpg

Három épületnél elérhető a 6-os szintű fejlesztés, ezek sorra a Stone Mason, Marble Mason és a Farm.

the-settlers-online-hirek-4.jpg
Az új nyersanyag a játékban, amely szükséges lesz a fejlesztéshez a habarcs (Grout). Ez egy nagyon ritka anyag a játékban, leginkább különleges alkalmakkor szerezhető be, mint például Eventek során, vagy ajándékcsomagok formájában.

A Settler Online játékban a frissítés 2014. júniusában várható.

Addig is jó játékot mindenkinek!
The Settlers Online legfrissebb hírek

The Settlers Online: Aktuális hiba a népességgel

A jelenlegi verzióban található egy hiba a maximális népességgel kapcsolatban, a készítők felhívták a figyelmet arra, hogy amíg a következő verzió nem érkezik meg a Settlers Online játékból, addig figyeljetek oda erre a hibára.... Elolvasom (2014.06.08.)

The Settlers Online: Plusz információk a teljesítendő feladatokhoz

A nemrég bevezetett archievement rendszerben egy-két hiba még található, ezeket a hivatalos oldalon összegyűjtötték, és most közöljük veletek is. A teljesítendő feladatok között több olyan is volt, ami vagy nem volt teljesíthető, vagy hibásan működött.... Elolvasom (2014.06.07.)

The Settlers Online: Információs ablak az internetes kapcsolathoz

Egy kisebb frissítés érkezett május 22-én a játékba, amely egy új információs ablakkal is bővült. Mostantól különböző üzeneteket kaptok hálózati kapcsolódási hiba esetén (a számítógépetek és a játék szervere között). ... Elolvasom (2014.05.30.)

The Settlers Online: Csillag érme TP átváltás 50-es szint felett

Egy tervben lévő frissítésről írtak a Settlers Online oldalán: a játékosoknak a játékban lévő jelenleg a maximálisan elérhető szint az 50-es. Aki ezt a szintet már elérte, azoknak a játékosoknak gyakorlatilag kárba vesztek a megszerzett Tapasztalati Pontok.... Elolvasom (2014.05.23.)

The Settlers Online: Archievements rendszer a játékban

Az Ubisoft stratégiai játékában új Archievements rendszer kerül bevezetésre, amely a közelgő frissítés folyamán épül be a játékba. Több mint 200 feladatot lesz lehetőségetek teljesíteni, melyekért természetesen jutalmat is kaptok.... Elolvasom (2014.05.17.)
Még több hír
The Settlers Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist