The Settlers Online hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

The Settlers Online: Plusz információk a teljesítendő feladatokhoz

A nemrég bevezetett archievement rendszerben egy-két hiba még található, ezeket a hivatalos oldalon összegyűjtötték, és most közöljük veletek is. A teljesítendő feladatok között több olyan is volt, ami vagy nem volt teljesíthető, vagy hibásan működött.
| Forrás: Hivatalos oldal
A nemrég bevezetett archievement rendszerben egy-két hiba még található, ezeket a hivatalos oldalon összegyűjtötték, és most közöljük veletek is. A teljesítendő feladatok között több olyan is volt, ami vagy nem volt teljesíthető, vagy hibásan működött.


the-settlers-online-hirek-11.jpg

Nézzük sorra azokat az archievement-eket a Settlers Online játékban, amelyeknél hibát fedeztek fel.

1. Red Mountain

the-settlers-online-hirek-12.jpg

Nem mindig működik rendesen a feladat feloldó gomb. Az információ el lett küldve az illetékeseknek. Egyelőre még nem javították.

2. Egy adott kaland teljesítése bizonyos speciális egységekkel

the-settlers-online-hirek-13.jpg

A feladat nem oldódik fel akkor, ha a generális megtámad néhány egységet. A javítás a következő verzióra várható.

3. Sea of Bread és Fragrance

the-settlers-online-hirek-14.jpg
4. Horses Cant Swim

the-settlers-online-hirek-15.jpg

Szintén nem működik rendesen a feladat feloldó gomb, a következő játékverzióban már javítják a hibát.

5. All in! és hasonlók

the-settlers-online-hirek-16.jpg

Az ilyen típusú játékok (pl. "Play the game for a total of 30days") nincs hatással a múltra. Ez igazából nem hiba, hiszen a számlálót május 22-én aktiválták. A jövőben kiegészítik a feladat leírását a készítők.

6. The Erudite és hasonlók

the-settlers-online-hirek-17.jpg

Itt is a már meglévő eredményekkel volt probléma, melyet nem vett figyelembe a program. Ezt a hibát továbbították a Settlers készítőinek, hamarosan kiderül mi lesz vele a jövőben.

7. The Endless Campaign és hasonlók

the-settlers-online-hirek-18.jpg

A múltban teljesített kalandokat nem vette figyelembe a játék. Ez sem hiba, hiszen csak a május 22. után teljesített kalandok számítanak be.

8. Lay of the Land

the-settlers-online-hirek-19.jpg

Alapesetben összesen 54 lelőhely található az otthoni szigeten, de a teljesítendő feladat többet kér. Ez igazából nem hiba, ahhoz hogy 54-nél több bányát találjatok meg, szükségetek lesz a geológusra aki a "Szerencse keresés" ("Lucky Find") képességét használva további lelőhelyeket kutat fel. A feladat leírásában meg lesz említve ez a lehetőség.

Reméljük minden hiba hamarosan javításra kerül, és az újonnan bevezetett feladatrendszer tökéletesen fog működni a Settlers Online játékban.

Jó szórakozást mindenkinek!


The Settlers Online legfrissebb hírek

The Settlers Online: Aktuális hiba a népességgel

A jelenlegi verzióban található egy hiba a maximális népességgel kapcsolatban, a készítők felhívták a figyelmet arra, hogy amíg a következő verzió nem érkezik meg a Settlers Online játékból, addig figyeljetek oda erre a hibára.... Elolvasom (2014.06.08.)

The Settlers Online: Információs ablak az internetes kapcsolathoz

Egy kisebb frissítés érkezett május 22-én a játékba, amely egy új információs ablakkal is bővült. Mostantól különböző üzeneteket kaptok hálózati kapcsolódási hiba esetén (a számítógépetek és a játék szervere között). ... Elolvasom (2014.05.30.)

The Settlers Online: Csillag érme TP átváltás 50-es szint felett

Egy tervben lévő frissítésről írtak a Settlers Online oldalán: a játékosoknak a játékban lévő jelenleg a maximálisan elérhető szint az 50-es. Aki ezt a szintet már elérte, azoknak a játékosoknak gyakorlatilag kárba vesztek a megszerzett Tapasztalati Pontok.... Elolvasom (2014.05.23.)

The Settlers Online: Archievements rendszer a játékban

Az Ubisoft stratégiai játékában új Archievements rendszer kerül bevezetésre, amely a közelgő frissítés folyamán épül be a játékba. Több mint 200 feladatot lesz lehetőségetek teljesíteni, melyekért természetesen jutalmat is kaptok.... Elolvasom (2014.05.17.)
Még több hír
The Settlers Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist