The Settlers Online hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

The Settlers Online: Archievements rendszer a játékban

Az Ubisoft stratégiai játékában új Archievements rendszer kerül bevezetésre, amely a közelgő frissítés folyamán épül be a játékba. Több mint 200 feladatot lesz lehetőségetek teljesíteni, melyekért természetesen jutalmat is kaptok.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Ubisoft stratégiai játékában új Archievements rendszer kerül bevezetésre, amely a közelgő frissítés folyamán épül be a játékba. Több mint 200 feladatot lesz lehetőségetek teljesíteni, melyekért természetesen jutalmat is kaptok. A frissítés várhatóan 2014. május 22-én fog bekerülni a játékba.

the-settlers-online-hirek-8.jpg

Összesen 6 kategóriában kaptok majd különböző feladatokat a Settlers Online játékban (General, Economy, Military, Skills, Social, Adventure). Minden fő kategórián belül további alkategóriákat találtok majd, ahol fel lesznek sorolva a kitűzött feladatok. A legtöbb feladatnál csak Archievement pontokat szerezhettek, viszont lesznek olyanok is ahol más jutalmakat is szerezhettek (pl. gyémánt).

the-settlers-online-hirek-5.jpg

Az interfész: az avatarotok alatt találtok majd egy plusz mezőt, ahol megnézhetitek éppen mennyi archievement pontot szereztetek össze a játékban. A rendszerbe való belépéshez egyszerűen csak kattintsatok a meglévő pontotokra az avatar felületen.

the-settlers-online-hirek-6.jpg

Ha a barátotok ikonjára kattintotok a játékban, akkor lehetőségetek van a futó feladatokat összehasonlítani. Ha sikerült belépnetek ebbe a részbe, akkor egy hasonló képet láthattok majd:

the-settlers-online-hirek-7.jpg

Nekünk tetszik az újítás, még több kihívást, még több izgalmat hoz a játékba az új Archievement rendszer. Reméljük nektek is tetszett!

Mindenkinek jó játékot!
The Settlers Online legfrissebb hírek

The Settlers Online: Aktuális hiba a népességgel

A jelenlegi verzióban található egy hiba a maximális népességgel kapcsolatban, a készítők felhívták a figyelmet arra, hogy amíg a következő verzió nem érkezik meg a Settlers Online játékból, addig figyeljetek oda erre a hibára.... Elolvasom (2014.06.08.)

The Settlers Online: Plusz információk a teljesítendő feladatokhoz

A nemrég bevezetett archievement rendszerben egy-két hiba még található, ezeket a hivatalos oldalon összegyűjtötték, és most közöljük veletek is. A teljesítendő feladatok között több olyan is volt, ami vagy nem volt teljesíthető, vagy hibásan működött.... Elolvasom (2014.06.07.)

The Settlers Online: Információs ablak az internetes kapcsolathoz

Egy kisebb frissítés érkezett május 22-én a játékba, amely egy új információs ablakkal is bővült. Mostantól különböző üzeneteket kaptok hálózati kapcsolódási hiba esetén (a számítógépetek és a játék szervere között). ... Elolvasom (2014.05.30.)

The Settlers Online: Csillag érme TP átváltás 50-es szint felett

Egy tervben lévő frissítésről írtak a Settlers Online oldalán: a játékosoknak a játékban lévő jelenleg a maximálisan elérhető szint az 50-es. Aki ezt a szintet már elérte, azoknak a játékosoknak gyakorlatilag kárba vesztek a megszerzett Tapasztalati Pontok.... Elolvasom (2014.05.23.)
Még több hír
The Settlers Online - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist