Skyrama hírek

Hirdetések
Szimulációs,Repülős,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Skyrama: Visszatérnek a törzsutasok

Újra megérkeznek a törzsutasok az ingyenes repülős játékba, az új Club Skyrama program fénysebességgel robbant be a reptereitek életébe. Gyűjtsetek minél több utazási csekket a járataitokból és töltsd meg a hangárt a Jumbo Lines repülőgépeivel.
| Forrás: Hivatalos oldal
Újra megérkeznek a törzsutasok az ingyenes repülős játékba, az új Club Skyrama program fénysebességgel robbant be a reptereitek életébe. Gyűjtsetek minél több utazási csekket a járataitokból és töltsd meg a hangárt a Jumbo Lines repülőgépeivel.

skyrama-hirek-5.jpg

A Club Skyrama - a törzsutasok visszatérése eseményen megszerezhetitek magatoknak például a Bogus 737-est is, de további értékes ajándékokat is bezsebelhettek. A magasabb szintű játékosokat izgalmas event küldetések és új kihívások várják. A reptérirányítókat pedig egy jól jövedelmező hűségprogram várja.
skyrama-hirek-11.jpg

Az eseményen megtalálható repülőgépek és áraik:
 • Bogus 737, 95 utazási csekk (közepes hangárba helyezhető utasszállító gép, 2 órás repülési idővel, 80 utast tud szállítani.
  Ellátáskor 244 Aircoint és 24 Tapasztalati pontot kaptok).

skyrama-hirek-6.jpg
 • Boiling 757, 130 utazási csekk (közepes hangárba helyezhető utasszállító gép, 4 órás repülési idővel, 100 utast tud szállítani.
  Ellátáskor 364 Aircoint és 36 Tapasztalati pontot kaptok).

skyrama-hirek-7.jpg
 • Sproeing 767, 170 utazási csekk (közepes hangárba helyezhető utasszállító gép, 8 órás repülési idővel, 200 utast tud szállítani.
  Ellátáskor 546 Aircoint és 54 Tapasztalati pontot kaptok).
skyrama-hirek-8.jpg
 • Bloating 777, 110 utazási csekk (közepes hangárba helyezhető teherszállító gép, 6 órás repülési idővel.
  Ellátáskor 512 árut és 35 Tapasztalati pontot kaptok).
skyrama-hirek-9.jpg
 • Boogie 69, 150 utazási csekk (közepes hangárba helyezhető utasszállító gép, 8 órás repülési idővel, 120 utast tud szállítani.
  Ellátáskor 588 Aircoint és 47 Tapasztalati pontot kaptok).
skyrama-hirek-10.jpg

Az esemény során egy új kiszolgáló épület is érkezik, méghozzá a Jumbo elefangár, amály 85 utazási csekkbe fog kerülni (5x5-ös területen). Dekorációkból megszerezhetitek 40 utazási csekkért a "Lobo go" reptéri zászlót, 35 utazási csekkért pedig a mozgólépcsőt.

Mindenkinek jó játékot!

Skyrama legfrissebb hírek

Skyrama: Bónuszkód és októberi eventek

A repülés aranykora esemény egy kicsivel később indult el, így a készítők a meghosszabbításon túl egy bónuszkóddal kedveskednek minden Skyrama játékosnak.... Elolvasom (2014.09.27.)

Skyrama: A repülés aranykora

A Skyrama játék az elkövetkezendő hetekben visszarepíti a játékosokat a régmúltba, ahol csodálatos múltbéli repülőkkel találkozhattok. Köztük lesz majd a Messze snitt vagy éppen a Király sirály.... Elolvasom (2014.09.13.)

Skyrama: Augusztusi minieventek

A népszerű repülőtér szimulátor játék készítői nyilvánosságra hozták az augusztusi minieventek listáját. Most is mint minden hónapban találkozhattok majd dupla tapasztalat pontos, AirCoin bónuszos, tripla utas akciókkal.... Elolvasom (2014.08.02.)

Skyrama: Új bónuszkód a Tudományos hetekre

A legutóbb beszámoltunk a Tudományos hetek esemény indulásáról, sajnos az event nem indult zökkenőmentesen, ezért a készítők egy bónuszkóddal kedveskednek a Skyrama játékosainak.... Elolvasom (2014.07.29.)

Skyrama: Tudományos hetek

Úttörő találmányok, hihetetlen barkácsművek közelednek a népszerű ingyenes repülőteres játékba. A Skyrama játék a légi közlekedés legnagyobb találmányait ünnepli.... Elolvasom (2014.07.25.)
Még több hír
Skyrama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist