Skyrama hírek

Hirdetések
Szimulációs,Repülős,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Skyrama: Tariq-kal bizalmasan

A Tariq-kal bizalmasan 3/3-as feladat teljesítése során, csak az Észak-Amerikába küldött repülőgépeket fogadta el a feladat, valamint 3 darab Kilátóterasz helyett Kaszinótornyot kellet megvásárolnotok, méghozzá hármat.
| Forrás: Hivatalos oldal
A Tariq-kal bizalmasan 3/3-as feladat teljesítése során, csak az Észak-Amerikába küldött repülőgépeket fogadta el a feladat, valamint 3 darab Kilátóterasz helyett Kaszinótornyot kellet megvásárolnotok, méghozzá hármat.

skyrama-hirek-1.jpg

Ezt a problémát javították ki a Skyrama játék készítői. Valami kommunikációs hiba miatt, a kép megváltozott a Kaszinótoronyra, viszont a feladat átírásra került. Így jelen pillanatban a feladat 3 Kilátóteraszt fogad el.

skyrama-hirek-2.jpg

Összefoglalva a változást: hiába láttok Kaszinótornyot a feladat képeként, attól függetlenül Kilátóteraszokat kell vásárolnotok. Csak így teljesíthető ez a feladatsor az ingyenes játékban.

A feladatok között még találhatóak voltak hibák, melyek javítását a készítők jövő hétre ígérték.

Jó játékot mindenkinek!
Skyrama legfrissebb hírek

Skyrama: Bónuszkód és októberi eventek

A repülés aranykora esemény egy kicsivel később indult el, így a készítők a meghosszabbításon túl egy bónuszkóddal kedveskednek minden Skyrama játékosnak.... Elolvasom (2014.09.27.)

Skyrama: A repülés aranykora

A Skyrama játék az elkövetkezendő hetekben visszarepíti a játékosokat a régmúltba, ahol csodálatos múltbéli repülőkkel találkozhattok. Köztük lesz majd a Messze snitt vagy éppen a Király sirály.... Elolvasom (2014.09.13.)

Skyrama: Augusztusi minieventek

A népszerű repülőtér szimulátor játék készítői nyilvánosságra hozták az augusztusi minieventek listáját. Most is mint minden hónapban találkozhattok majd dupla tapasztalat pontos, AirCoin bónuszos, tripla utas akciókkal.... Elolvasom (2014.08.02.)

Skyrama: Új bónuszkód a Tudományos hetekre

A legutóbb beszámoltunk a Tudományos hetek esemény indulásáról, sajnos az event nem indult zökkenőmentesen, ezért a készítők egy bónuszkóddal kedveskednek a Skyrama játékosainak.... Elolvasom (2014.07.29.)

Skyrama: Tudományos hetek

Úttörő találmányok, hihetetlen barkácsművek közelednek a népszerű ingyenes repülőteres játékba. A Skyrama játék a légi közlekedés legnagyobb találmányait ünnepli.... Elolvasom (2014.07.25.)
Még több hír
Skyrama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist