Skyrama hírek

Hirdetések
Szimulációs,Repülős,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Skyrama: Májusi hibajavítások, és néhány újdonság

A népszerű repülőtér szimulátor játékba megérkezett a májusi hibajavító frissítés, mely sok hibát és néhány újdonságot hoz a játékba. Hamarosan elindul a negyedik múltidéző event, és a játékba kerül a legutolsó feladatsor 2. és 3. epizódja is.
| Forrás: Hivatalos oldal
A népszerű repülőtér szimulátor játékba megérkezett a májusi hibajavító frissítés, mely sok hibát és néhány újdonságot hoz a játékba. Hamarosan elindul a negyedik múltidéző event, és a játékba kerül a legutolsó feladatsor 2. és 3. epizódja is.

skyrama-hirek-0.jpg

Új gyorsellátás-jóváírás kerül bevezetésre a Seafight ingyenes böngészős játékban, melynek lényege, hogy ha fut egy 24 órás gyors ellátásotok, és megvásároljátok a nagy eventkosarat, vagy bónuszkód révén kaptok gyors ellátást, akkor az abban lévő gyors ellátás ideje hozzáadódik a már futó gyors ellátás idejéhez.
Egy új területbővítés is kerül a játékba, melyet a 78-as szinttől érhettek el: egy 54x54-es területért 2.970.00 AirCon pénzt kell fizetni, illetve 169 AirCash-ért is megvásárolható (szinttől függetlenül).

Nézzük milyen apróbb hibák lettek javítva a játékban:
  • A néhány játékosnál jelentkező, barátmeghívással kapcsolatos probléma javításra kerül, a meghívások így jól működnek.
  • A talált tárgyak belépési bónusz is javításra kerül - a játékosok visszajelzése szerint néhány nyeremény nem megfelelően került jóváírásra.
  • Az utolsó feladatsorban egy fordítási hiba javítva lett
  • A tapasztalatpontok elvesztésével kapcsolatos hiba megszűnt
Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Skyrama legfrissebb hírek

Skyrama: Bónuszkód és októberi eventek

A repülés aranykora esemény egy kicsivel később indult el, így a készítők a meghosszabbításon túl egy bónuszkóddal kedveskednek minden Skyrama játékosnak.... Elolvasom (2014.09.27.)

Skyrama: A repülés aranykora

A Skyrama játék az elkövetkezendő hetekben visszarepíti a játékosokat a régmúltba, ahol csodálatos múltbéli repülőkkel találkozhattok. Köztük lesz majd a Messze snitt vagy éppen a Király sirály.... Elolvasom (2014.09.13.)

Skyrama: Augusztusi minieventek

A népszerű repülőtér szimulátor játék készítői nyilvánosságra hozták az augusztusi minieventek listáját. Most is mint minden hónapban találkozhattok majd dupla tapasztalat pontos, AirCoin bónuszos, tripla utas akciókkal.... Elolvasom (2014.08.02.)

Skyrama: Új bónuszkód a Tudományos hetekre

A legutóbb beszámoltunk a Tudományos hetek esemény indulásáról, sajnos az event nem indult zökkenőmentesen, ezért a készítők egy bónuszkóddal kedveskednek a Skyrama játékosainak.... Elolvasom (2014.07.29.)

Skyrama: Tudományos hetek

Úttörő találmányok, hihetetlen barkácsművek közelednek a népszerű ingyenes repülőteres játékba. A Skyrama játék a légi közlekedés legnagyobb találmányait ünnepli.... Elolvasom (2014.07.25.)
Még több hír
Skyrama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist