Skyrama hírek

Hirdetések
Szimulációs,Repülős,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Skyrama: A nagy fogás

Csütörtöktől egy új feladatsor kerül be a népszerű ingyenes játékba A nagy fogás címmel. A feladatsor majd 5 feladatot fog tartalmazni, melyek remélhetőleg senkinek nem okoznak gondot. Nézzük is meg közelebbről, miket kell teljesítenetek!
| Forrás: Hivatalos oldal
Csütörtöktől egy új feladatsor kerül be a népszerű ingyenes játékba A nagy fogás címmel. A feladatsor majd 5 feladatot fog tartalmazni, melyek remélhetőleg senkinek nem okoznak gondot. Nézzük is meg közelebbről, miket kell teljesítenetek!

skyrama-hirek-12.jpg

"A nagy fogás" feladatsor a nyolcadik a fő feladatok között. Elsőként 90 járatot kell indítanotok Olaszországba, majd 85 Rama-M-Cargo-t szintén Olaszországba. Még két dolgot kell teljesítenetek szintén a csizmás országba: 60 hidroplánt és 70 helikoptert indítani. A jutalmatok 5400 utas és 13500 Tapasztalati Pont.

A nagy fogás második részének célpontja Grönland lesz. 95 járat, 90 Rama-M-Cargo és 70 hidroplán indítása a feladat. A jutalom itt 10500 AirCoin és 13750 TP.

A harmadik része a Skyrama új feladatsorának: 2 járat indítása Dél-Amerikába és szintén 2 járat indítása Németországba. A jutalom 5600 utas és 14000 TP.

Az utolsó előtti részben 2 járatot kell indítanotok Haitire, a jutalom érte 10750 AirCoin és 14250 TP.

A nagy fogás utolsó feladatában 230ezer AirCoint kell összegyűjtése mellett még 20ezer utasra is szükségetek lesz. A jutalom 5800 utas és 14500 TP illetve egy kis hangárhely.

Jó szórakozást!
Skyrama legfrissebb hírek

Skyrama: Bónuszkód és októberi eventek

A repülés aranykora esemény egy kicsivel később indult el, így a készítők a meghosszabbításon túl egy bónuszkóddal kedveskednek minden Skyrama játékosnak.... Elolvasom (2014.09.27.)

Skyrama: A repülés aranykora

A Skyrama játék az elkövetkezendő hetekben visszarepíti a játékosokat a régmúltba, ahol csodálatos múltbéli repülőkkel találkozhattok. Köztük lesz majd a Messze snitt vagy éppen a Király sirály.... Elolvasom (2014.09.13.)

Skyrama: Augusztusi minieventek

A népszerű repülőtér szimulátor játék készítői nyilvánosságra hozták az augusztusi minieventek listáját. Most is mint minden hónapban találkozhattok majd dupla tapasztalat pontos, AirCoin bónuszos, tripla utas akciókkal.... Elolvasom (2014.08.02.)

Skyrama: Új bónuszkód a Tudományos hetekre

A legutóbb beszámoltunk a Tudományos hetek esemény indulásáról, sajnos az event nem indult zökkenőmentesen, ezért a készítők egy bónuszkóddal kedveskednek a Skyrama játékosainak.... Elolvasom (2014.07.29.)

Skyrama: Tudományos hetek

Úttörő találmányok, hihetetlen barkácsművek közelednek a népszerű ingyenes repülőteres játékba. A Skyrama játék a légi közlekedés legnagyobb találmányait ünnepli.... Elolvasom (2014.07.25.)
Még több hír
Skyrama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist