Skyrama hírek, aktualitások

Skyrama

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 94, Átlag:4.94)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szimulációs,Repülős,Stratégiai
Hivatalos oldal: Skyrama.hu
Legyen neked is online repülőtered ebben a rendkívül vidám és szórakoztató repülőtér irányítós játékban. A feladatod, hogy egy virtuális légikikötőt irányíts. Ez a feladat korántsem lesz egyszerű, rengeteg munkára és befektetett időre lesz szükséges. Játssz együtt a legjobb barátaiddal és utazd körbe a világot. A játék lényege, hogy az MMO világban a többi játékossal együttműködve teremtsd meg saját repteredet. Indíts gépeket a többi játékos repülőterére, és fogadd az ő utasait!
Hirdetések
Szimulációs,Repülős,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Skyrama hírek

Skyrama: Bónuszkód és októberi eventek

A repülés aranykora esemény egy kicsivel később indult el, így a készítők a meghosszabbításon túl egy bónuszkóddal kedveskednek minden Skyrama játékosnak.... Elolvasom (2014.09.27.)

Skyrama: A repülés aranykora

A Skyrama játék az elkövetkezendő hetekben visszarepíti a játékosokat a régmúltba, ahol csodálatos múltbéli repülőkkel találkozhattok. Köztük lesz majd a Messze snitt vagy éppen a Király sirály.... Elolvasom (2014.09.13.)

Skyrama: Augusztusi minieventek

A népszerű repülőtér szimulátor játék készítői nyilvánosságra hozták az augusztusi minieventek listáját. Most is mint minden hónapban találkozhattok majd dupla tapasztalat pontos, AirCoin bónuszos, tripla utas akciókkal.... Elolvasom (2014.08.02.)

Skyrama: Új bónuszkód a Tudományos hetekre

A legutóbb beszámoltunk a Tudományos hetek esemény indulásáról, sajnos az event nem indult zökkenőmentesen, ezért a készítők egy bónuszkóddal kedveskednek a Skyrama játékosainak.... Elolvasom (2014.07.29.)

Skyrama: Tudományos hetek

Úttörő találmányok, hihetetlen barkácsművek közelednek a népszerű ingyenes repülőteres játékba. A Skyrama játék a légi közlekedés legnagyobb találmányait ünnepli.... Elolvasom (2014.07.25.)

Skyrama: A nagy fogás

Csütörtöktől egy új feladatsor kerül be a népszerű ingyenes játékba A nagy fogás címmel. A feladatsor majd 5 feladatot fog tartalmazni, melyek remélhetőleg senkinek nem okoznak gondot. Nézzük is meg közelebbről, miket kell teljesítenetek!... Elolvasom (2014.07.02.)

Skyrama: Júliusi minieventek

Egy hónap ismét eltelt, július hónapban is rengeteg mini esemény lesz a SkyRama játékban. Érdemes a dátumokat feljegyezni, hiszen rengeteg dupla utas nap, dupla TP nap és további kedvezményes akciós nap vár titeket a játékban.... Elolvasom (2014.07.02.)

Skyrama: Visszatérnek a törzsutasok

Újra megérkeznek a törzsutasok az ingyenes repülős játékba, az új Club Skyrama program fénysebességgel robbant be a reptereitek életébe. Gyűjtsetek minél több utazási csekket a járataitokból és töltsd meg a hangárt a Jumbo Lines repülőgépeivel.... Elolvasom (2014.06.19.)

Skyrama: Születésnapi bónuszkód

A Skyrama születésnapja alkalmából egy új bónuszkóddal kedveskednek a készítők, mellyel 24 órás gyors ellátást kaptok, továbbá egy plusz hellyel bővíthetitek a hangáraitokat, plusz 200 turbó üzemanyaggal gazdálkodhattok továbbá 1 XXL alkatrészkészlet is a tiétek lehet.... Elolvasom (2014.06.06.)

Skyrama: Születésnapi különlegességek

Három éves lett a népszerű ingyenes böngészős játék. A születésnap alkalmából különleges meglepetések várnak rátok a játékban. Ilyen lesz például a kis hangár, amely születésnapi dekorációt kap. És ezen felül egy születésnapi eseménnyel is készülnek a készítők.... Elolvasom (2014.06.06.)

Skyrama: Júniusi minieventek

Megérkeztek a népszerű stratégiai játék következő havi minivevent menetrendje. A napra pontos beosztást az alábbi listában olvashatjátok. Találhattok majd köztük dupla TP-s, dupla utas napot, továbbá lesznek napok, amikor a 20%-os Aircon bónuszt szerezhetitek meg.... Elolvasom (2014.05.28.)

Skyrama: Májusi frissítések

Néhány apróbb dolog került be az elmúlt frissítéssekkel kapcsolatban az ingyenes repülőtéri játékba. Az újítások már élnek a játékban, így már sokan biztosan kiszúrtátok őket. ... Elolvasom (2014.05.28.)

Skyrama: Tariq-kal bizalmasan

A Tariq-kal bizalmasan 3/3-as feladat teljesítése során, csak az Észak-Amerikába küldött repülőgépeket fogadta el a feladat, valamint 3 darab Kilátóterasz helyett Kaszinótornyot kellet megvásárolnotok, méghozzá hármat.... Elolvasom (2014.05.24.)

Skyrama: Májusi hibajavítások, és néhány újdonság

A népszerű repülőtér szimulátor játékba megérkezett a májusi hibajavító frissítés, mely sok hibát és néhány újdonságot hoz a játékba. Hamarosan elindul a negyedik múltidéző event, és a játékba kerül a legutolsó feladatsor 2. és 3. epizódja is.... Elolvasom (2014.05.15.)

Skyrama: Új feladatsor, a vakrepülés

A Skyrama repülőtéri böngészős játékba újabb feladatsor került be 2014. április 17-től, amely a Vakrepülés nevet viseli. A teljesítendő feladatok nem lesznek egyszerűek.... Elolvasom (2014.04.20.)
Skyrama hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist