Shards of War

Shards of War

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 193, Átlag:4.80)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Akció, MOBA
Hivatalos oldal: http://hu.shardsofwar.com/
A Shards of War egy új generációs MOBA játék. A szabály rendkívül egyszerű: két csapat, öt-öt fővel. Szálljatok szembe a drónokkal, a  tornyokkal és a harcosokkal, pusztítsátok el az ellenfél bázisát. Aki már játszott MOBA-t , és azt hitte hogy már mindent látott, akkor téved. Nézzétek meg a legújabb MOBA játékot, a Shards of War ingyenes online játékot, ami a MOBA új generációja.
Hirdetések

Shards of War játék

A játékban 32 csapat küzd a győzelemért, heti összecsapások. A játékmenet gyorsabb mint valaha, felejtsétek el a céltalan kóborlást az utakon, ugorjatok egyenest egy nagy fejest. Ebben az ingyenes játékban 20 perces, tempós harcok várnak rátok!

A kapu kinyílt, Empire City utcái harcmezővé váltak, ahová minden alternatív valóságból özönlenek a Sentinelek. Néhányan csak azért indulnak útnak, hogy bezárják az átjárókat és helyreállítsák a rendet. Míg mások azért, hogy soha ne kelljen hazatérniük? A döntés a ti kezetekben van, mit szeretnétek és miért harcoltok?

A játék legfőbb Sentinelei Breach, Ryudo, Vox, Patches, Zel, Warhead, Striker, Rhino, Bastion, Gemini, Cobra, Flatline, Valkyrie, Bulwark, Vulcan, Blitz. A játékban minden karakternek története van, melyet a hivatalos oldalon találtok meg. Például Breach egy igazi pusztító gépezet, aki egy támadó karakter. Egy rabigába hajtott mesterséges intelligencia-alapú szerkezetet hajt a csatákba, különleges területi kontroll képességeivel és bénító gránátjaival ki tudja szorítani az ellenfeleket, és időlegesen sebezhetetlenné válik.

A direkt WASD kontrollerekkel a MOBA harcok még pörgősebbé válnak, érezd a Sentieneled a gombok segítségével. Szükséged is lesz erre, hiszen ez egy igazán gyors, villámháborús játék!

A játék fantasztikus látványvilággal rendelkezik, izgalmas, új, futurisztikus környezet várja a játékokat. A távoli jövőben a Föld romokban hever és a párhuzamos valóságok határai elmosódnak. A világok megküzdenek a győzelemért és a túlérésért.

Aki kedveli a MOBA akció játékokat, azoknak mindenképpen érdemes kipróbálnia a MOBA új világát, a Shards of War játékot. A lenti linkre vagy a képre kattintva egy ingyenes regisztrációt követően és a kliens programot letöltve máris belevethetitek magatokat a különleges világba!
Shards of War hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Shards of War játékhoz!
Shards of War hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist