Shakes and Fidget hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Shakes and Fidget: Helyzetjelentés a megújulásról

A népszerű ingyenes játék folyamatos megújuláson esik át, tavaly novemberben láthattatok képetek az új grafikai motorról, a mostani cikkünkben pedig a mobil telefonos illetve táblagépes verzióba nézünk bele.
| Forrás: Hivatalos oldal
A népszerű ingyenes játék folyamatos megújuláson esik át, tavaly novemberben láthattatok képetek az új grafikai motorról, a mostani cikkünkben pedig a mobil telefonos illetve táblagépes verzióba nézünk bele.

Az elmúlt hónapokban több nagy hír is megjelent a Shakes and Fidget játék hivatalos oldalán, melyben a játék történetének egyik legnagyobb frissítéséről írnak. A játék tavaly ünnepelte ötödik születésnapját, és továbbra is messze a legnépszerűbb online játék a maga kategóriájában. A Shakes & Fidget játék eddig több mint 20 nyelven vált elérhetővé és a játékosok több mint 40 millió fiókot hoztak létre. A készítők úgy döntöttek, hogy teljesen felújítják a játék kódját és a grafikáját. Az indulás óta nagy fejlesztéseken ment át a játék, bekerültek a kazamaták, a céhek, a céhcsaták, a céhes portyák, a céhes címerek, a gyűjtőalbum a szerencsejátékos, a tévé, a boszorkány, a torony, a társak, a hétvégi események, a démonporták, a Mágikus Tükör vagy a Misztikus Klotyó. A felsorolt játékelemek közül, ha hiszitek ha nem, egyik sem létezett a játék elindulásakor.

Egy kis ízelítő a Shakes and Fidget játék új grafikai megjelenítéséről:

shakes-and-fidget-hirek-4.jpg

A játék készítői igyekeznek minden játékos igényét kielégíteni. A mai világban már igény van arra, hogy egy online játékot ne csak számítógépen lehessen játszani. Egy több játékos használja okos telefonját és tabletjét a játékhoz, így a készítők legfőbb célja, hogy tovább javítsa a játékélményt ezeken az eszközökön is. A játék elérhető böngészőkhöz, Android készülékekhez, Iphone-hoz, Windows Phone-hoz és tabletekhez (Shakes & Fidget HD). Az egyik probléma a nem böngészős verziókban, hogy a frissítések, az új funkciók elérhetősége időnként több hetet késett.

A készítők azt ígérik, hogy a legújabb verziója a játéknak már ezt a hibát kijavítja, azaz amint egy újabb verzió, funkció kerül a játékba, az azonnal elérhető lesz az összes platformon. Egy újabb kép került elő a játék oldalán, melyben az új táblagépes megjelenés látható:

shakes-and-fidget-hirek-5.jpg

A kép sokat elárul, hogy eddig milyen módosítások történtek a jelenlegi verzióhoz képest. A készítők felhívták viszont arra a figyelmet, hogy ez még csak egy pillanatnyi verzió, a végső munka még folyamatban van, így a jövőben sok változáson eshet át. A képen jól látható, hogy a bal oldali menü nincs a helyén. Ezt a számítógépes verzióban már megszokhattatok. Azonban a menü létezik, csak rejtve van. Az előhívása nagyon egyszerű: csak a kép bal oldalán lévő nyilat kell megérintenetek.

A zavaró fekete keretek az új verzióban teljesen eltűnnek. Az eddigi 15 lehetőség helyett 30 lehetőség fog megjelenni egy képernyőn. A fülek között látható, hogy a dicsőség csarnokban a céhek és a játékosok listáján kívül hozzáadtak a készítők egy cégtől független barát listát is. Továbbá mostantól értesítést kaptok a céhes csatákról, és ezeket az üzeneteket korlátlan ideig tárolja majd a játék.

Egy másik változás, ami a megjelenített karakternél látható: a jobb oldalon minden látható a karakterről. Ez annak a következménye, hogy a SF készítői teljesen átszabták a karakterlapot. A képernyő alján láthatóak az elért eredmények, a képessége felé pedig kis ikonok kerültek, melyek a páncél, a hatás, a gyűjtőalbum és az italok állapotát jelzik. Jól látható, hogy a leltár is áthelyezésre került, a jövőben alkalmas lesz a jelenlegitől eltérően 5 darab  tárgynál több tárolására.

Reméljük tetszenek a közelgő újítások, további jó játékot mindenkinek!
Shakes and Fidget legfrissebb hírek

Shakes and Fidget: 5 éves a játék

Egy újabb évvel öregedett a népszerű Shakes&Fidget ingyenes játék, vasárnap ünnepli ötödik születésnapját sokatok kedvence. A születésnap alkalmából egész hétvégén összesen 5 fantasztikus esemény vár rátok.... Elolvasom (2014.06.19.)

Shakes and Fidget: Aranyeső hétvége

Ezen a hétvégén, 2014. május 31. és 2014. június 1. között aranyeső lesz a Shakes and Fidget ingyenes játékban. A megszokottnál több aranyat fogtok találni a városőrnél, és a küldetésekben. Érdemes kihasználni az alkalmat, hiszen ezen a hétvégén sokat erősíthettek a karaktereteken.... Elolvasom (2014.05.31.)

Shakes and Fidget: Gomba szüretelés

Szokásos hétvégi eventen gomba szüretelés várható a népszerű böngészős játékban. Ez azt jelenti, hogy az event ideje alatt, nagyobb lesz az esélyetek arra, hogy a küldetéseken gombát találjatok. Az event 2014. május 10. és 11. között lesz a Shakes and Fidget játékban.... Elolvasom (2014.05.10.)
Shakes and Fidget - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist