Shakes and Fidget hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Shakes and Fidget: Aranyeső hétvége

Ezen a hétvégén, 2014. május 31. és 2014. június 1. között aranyeső lesz a Shakes and Fidget ingyenes játékban. A megszokottnál több aranyat fogtok találni a városőrnél, és a küldetésekben. Érdemes kihasználni az alkalmat, hiszen ezen a hétvégén sokat erősíthettek a karaktereteken.
| Forrás: Hivatalos oldal
Ezen a hétvégén, 2014. május 31. és 2014. június 1. között aranyeső lesz a Shakes and Fidget ingyenes játékban. A megszokottnál több aranyat fogtok találni a városőrnél, és a küldetésekben. Érdemes kihasználni az alkalmat, hiszen ezen a hétvégén sokat erősíthettek a karaktereteken.
shakes-and-fidget-hirek-1.jpg
Ne feledkezzetek meg a fogadóban kihasználni a sörözést sem, ha a kalandvágyatok már fogyóban van!

Mindenkinek jó játékot!
Shakes and Fidget legfrissebb hírek

Shakes and Fidget: Helyzetjelentés a megújulásról

A népszerű ingyenes játék folyamatos megújuláson esik át, tavaly novemberben láthattatok képetek az új grafikai motorról, a mostani cikkünkben pedig a mobil telefonos illetve táblagépes verzióba nézünk bele.... Elolvasom (2015.02.24.)

Shakes and Fidget: 5 éves a játék

Egy újabb évvel öregedett a népszerű Shakes&Fidget ingyenes játék, vasárnap ünnepli ötödik születésnapját sokatok kedvence. A születésnap alkalmából egész hétvégén összesen 5 fantasztikus esemény vár rátok.... Elolvasom (2014.06.19.)

Shakes and Fidget: Gomba szüretelés

Szokásos hétvégi eventen gomba szüretelés várható a népszerű böngészős játékban. Ez azt jelenti, hogy az event ideje alatt, nagyobb lesz az esélyetek arra, hogy a küldetéseken gombát találjatok. Az event 2014. május 10. és 11. között lesz a Shakes and Fidget játékban.... Elolvasom (2014.05.10.)
Shakes and Fidget - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist