Shadow Kings - Dark Ages

Shadow Kings - Dark Ages

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 75, Átlag:4.31)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Fantasy,Háborús
Hivatalos oldal: Goodgame.com
A Shadow Kings játék egy ingyenes, stratégiai MMO, ahol te irányíthatod városaid sorsát. A neves GoodGame Studios legújabb játékában egy fantáziavilágba csöppenhetsz bele, ahol törpékkel, tündékkel és embereket irányíthatsz. A feladatod, hogy felvedd a harcot a gonosz sötét erők ellen. A játék teljesen ingyenes, a böngésződben játszható.
Hirdetések

Shadow Kings - Dark Ages játék

Shadow Kings - Dark Ages: Játékelőzetes

Shadow Kings - Dark Ages bemutató

Csatlakozz te is a Shadow Kings fantasztikus világába, ahol különféle lényekkel harcolhatsz a dicsőségedért. Tapasztald meg a szórakozás egy új dimenzióját ebben a magával ragadó ingyenes böngészős játékban.
A GoodGame Studios neve sokak számára ismerős lehet, hiszen a GoodGame Empire és a Big Farm játékot is ők készítették, naponta játékosok milliói játszanak szervereiken. A profi készítőgárda most is kitett magáért, a csodálatos képvilág, a fantasztikus hangulat és a változatos kalandok biztosan hosszú időre lekötik majd a játékosokat.
A Shadow Kings játékban harcolhatsz egyedül, de szövetségre is léphetsz a többi játékossal. A játék különlegessége, hogy nem csak a számítógépen elérhető, hanem letölthető okostelefonra is.

Toborozz félelmetes sereget, élesítsd a fegyvereket, rántsd elő az íjaidat és szállj szembe a barbár ellenséggel. Építs hatalmas erődítményeket, húzz vastag falakat és szedj adókat a lakosságtól. Tanítsd szomszédaidat tiszteletre és növeld befolyásodat a közeli erődök elfoglalásával. A tekintélyért folyó harc kezdetét vette, csatlakozz te is az ingyenes játékhoz!
Shadow Kings - Dark Ages hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Shadow Kings - Dark Ages játékhoz!
Shadow Kings - Dark Ages hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist