Secret Relict hírek

Hirdetések
Kaland,Kincskereső,Felfedezős
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Secret Relict: Anyák napi játék 2014

Közeleg május első vasárnapja, ne feledkezzetek meg édesanyátokról. A Secret Relict játék készítői is készültek egy kis anyák-napi meglepetéssel a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Közeleg május első vasárnapja, ne feledkezzetek meg édesanyátokról. A Secret Relict játék készítői is készültek egy kis anyák-napi meglepetéssel a játékban.

secret-relict-hirek-0.jpg

Minden egyszerre legalább 100 arany megvásárlásakor egy Ükanyux babát kaptok ajándékba a többi akción túlmenően. Ha esetleg már rendelkeztek ilyen babával, akkor a következő alkalommal szintet ugrik.
Az Ükanyux baba kezdőszintje mindig az első szint. Minden egyes szintugrással egy perccel csökken az eredetileg 20 perces várakozási idő a következő bevethetőségig. A 10. szinttel a várakozási idő már csak 10 perces lesz. A későbbi fejlesztések nem fogják már rövidíteni a várakozási időt.

Az aktuális anyák-napi akció 2014. május 13-án 10 órakor ér véget.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!
Secret Relict legfrissebb hírek

Secret Relict: Maja naptár a játékban

Különleges ajándék érkezett az ingyenes böngészős játékba, méghozzá a maja naptár. Ezenkívül különleges akcióval is várja a Secret Relict a játékosokat, ez a különleges akció a kísért a múlt.... Elolvasom (2014.08.28.)

Secret Relict: Mézeskalácsszív

A szívtartós játék véget ért, de máris itt a következő izgalmas bónusz, a mézeskalácsszív. Az új bónuszajándékon túl néhány apróbb javítás is került az ingyenes kaland játékba.... Elolvasom (2014.08.05.)

Secret Relict: Szívtartó a játékban

Véget ért a csókkirálynős játék, mostantól tehát nem ajándék a csókkirálynő és már csókokat sem lehet találni a Secret Relict játékban. Viszont új ajándék érkezett helyette, méghozzá a Szívtartó.... Elolvasom (2014.07.15.)

Secret Relict: A csók világnapja

Ismét izgalmas bónuszajándék vár rátok a népszerű ingyenes játékban. A legutóbbi juhnyájas játék véget ért, de ne csüggedjetek, hiszen máris itt a következő: a csókkirálynő.... Elolvasom (2014.06.24.)

Secret Relict: Juhnyáj érkezése a játékba

A pingvincsaládos játék véget ért, viszont szerencsére a játék vége után sem áll meg az élet a Secret Relict világában. Újabb frissítés érkezett, amelynek legfontosabb része a juhnyájak érkezése.... Elolvasom (2014.06.03.)
Még több hír
Secret Relict - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist