Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Vitorlamester a játékban

Egy új segítő kerül be a népszerű kalózos játékba, a vitorlamester. A nevéből adódóan, az ő feladata, hogy automatikusan javítsa a vitorlákat. Ha nincs prémium tagságotok, akkor az arany vitorlák javítása a megszokott költségekkel jár, míg a gyöngy vitorla javítási költsége 33 gyöngyre változik.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy új segítő kerül be a népszerű kalózos játékba, a vitorlamester. A nevéből adódóan, az ő feladata, hogy automatikusan javítsa a vitorlákat. Ha nincs prémium tagságotok, akkor az arany vitorlák javítása a megszokott költségekkel jár, míg a gyöngy vitorla javítási költsége 33 gyöngyre változik.

seafight-hirek-4.jpg

A Seafight játékba már sokan vártátok a Vitorlamester érkezését, igaz legtöbb haszna majd csak a prémium tagoknak lesz, hiszen ekkor a Vitorla készítő szolgáltatásai nem fognak költségekkel járni. A vitorlakészítőt lezárt ládákban találhatsz meg az ingyenes játékban, minden alkalommal mikor találsz egy ilyen ládát, 1 nappal tovább marad a hajódon, de maximum 30 napig. A prémium tagoknak itt is jár az extra bónusz, hiszen számukra csak akkor jár le a Vitorlamester szolgáltatása, amikor a prémium tagságuk véget ér.

A készítők hét napon keresztül ingyen biztosítják a Vitorlamestert minden játékos számára. Az utalvány kódja: THESAILMAKER. Ezt az utalványt ha beváltjátok a Piactéren, akkor egy hétig ingyenesen szolgálatba áll hajótokon a Vitorlamester. A kód 2014. végéig érvényes, de az utalványt mindenki csak egyszer használhatja fel!

Jó játékot mindenkinek!
Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist