Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.
| Forrás: Hivatalos oldal
Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.

A játék már december elején kezdetét vette, sokan bele vetettétek magatokat a küzdelmekbe. A különleges event során egy kirakó darabjait kell begyűjtenetek, méghozzá összesen négy darabot. Ha megszereztétek a kirakó összes darabját, akkor egy vadonatúj hajódesignt, a Heimdall hajódesignt kapjátok jutalmul. A kirakók darabjainak a megszerzése nem lesz könnyű feladat, rengeteg kihívást kell teljesítenetek, amelyek maximálisan próbára teszik a bátorságotokat.

seafight-hirek-26.jpg
Az esemény angol címe, "From Midgard to Valhalla", azaz Midgard-tól Valhalla-ig. Az event során találkozhattok az új és elképesztő Heimdall hajódesignnal, továbbá két vadonatúj házi kedvenccel. Gyűjthettek mézeskalács figurákat, amelyeket új hajó design részekre válthattok majd be. Lesznek event kincsesládák és szigonnyal széttörhető jégtáblák.

Az esemény egészen jövő év, január 5-éig tart, de a fekete piac még január 7-ig nyitva lesz.

A különleges Heimdall hajódesign a következő értékekkel fog rendelkezni:
  • csillogó rubin: +14% ágyúsebzés
  • csiszolt gránit: +10 szigonysebzés
  • csillogó lapis lazuli: +70000 HP:
  • rugalmas akvamarin: 13% sebzéselkerülés
A négy kirakós darabka egyik az event kincsesládákban találhatod meg. A ládika nyitó kulcsát a feketepiacon vásárolhatod meg gyöngyért. A ládákban hasznos tárgyakat, hóembereket, mojót és mézeskalács figurákat találhatsz majd.
A második eventen, a második kirakót szerezheted meg, itt a Hildisvini (NPC) kapta a főszerepet. Az ellenfelet csakis a "Njord Saga" szakaszban találhatod meg. A Hildsvini NPC-t arany és gyöngy lőszerrel süllyeszthetitek el. A térképhez való hozzáférés Freyja (NPC) karakter őrzi, akit először le kell győznötök.
A harmadik esemény a Napforduló, amelynek során meg kell próbálnotok az ajándékot a lehető legtovább magatoknál tartani. Az idő arányában pontokat szereztek. A célotok itt az lesz, hogy az esemény végén a ranglistán az elsők között legyetek. Ajándékot csak olyan térképen találhattok majd, amelyek szintjének megfeleltek. Ha kilépsz a saját szinteddel jelzett területről, akkor az ajándékodat automatikusan el fogod veszteni. A ranglista 24 óránként automatikusan frissül.
A negyedik részt akkor kaphatod meg, ha a december elején meghirdetett Adventi Naptár 24 ablakából legalább 20-at kinyitottál.

Ha esetleg valamelyik részletet nem sikerült volna összegyűjtenetek, akkor az összegyűjtött mézeskalácsokat is beválthatod részletekre. A mézeskalács figurákat különböző móddal szereztek: event NPC elsüllyesztésével, jégtáblák megsemmisítésével vagy adott napokon vásárlással.

Két új házi kedvencet is szerezhetsz magadnak, az egyik Pyke, aki 17% szigony sebzés bónuszt ad, 20 000 VP mellett. Illetve Habrok, aki 10% találati arány bónuszt ad 25 000 életerő mellett. Megszerezheted őket a feketepiacon a mézeskalács figurák beváltásával.

Az esemény végén, ha nem váltjátok be a mézeskalácsokat vagy event kulcsokat, akkor azok játékon belüli tárgyakra cserélődnek le. Az esemény vége előtt a készítők még közzéteszik a pontos tárgylistát, az event kulcsok helyett pedig normál ládakulcsokat fogtok kapni.
Az esemény után a be nem váltott mézeskalácsok jéglőszerre váltódnak be, 1 mézeskalácsért 30 jéglőszert kaptok cserébe.

Jó szórakozást a játékhoz!

Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist