Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Orosz hajó design a játékban - Storm Petrel

Sorra érkeznek a viharos tengerre a különböző nemzeti hajó designok. A legújabb félelmetes hajó ezúttal Oroszországból érkezett, egy orosz hajó design. A rettegett hajó a Storm Petrel, azaz Viharmadár nevet kapta a készítőktől.
| Forrás: Hivatalos oldal
Sorra érkeznek a viharos tengerre a különböző nemzeti hajó designok. A legújabb félelmetes hajó ezúttal Oroszországból érkezett, egy orosz hajó design. A rettegett hajó a Storm Petrel, azaz Viharmadár nevet kapta a készítőktől.

seafight-hirek-3.jpg

A készítők nem tétlenkedtek, a Seafight böngészős játékban mostantól te is megvásárolhatod az orosz hajó designt. A hajó rendelkezik egy speciális képességgel is: 50%-os csatapont bónuszt biztosít birtoklója számára, valamint 10%-os bónuszt ad szigonysebzésre, elit szinttől függetlenül.

Nézzük a Storm Petrel hajó legfontosabb tulajdonságait:
  • Elit szint 0-22: Bónusz sebzés: 13%, Bónusz ÉP: 65,000, Bónusz Vudu Pont: 32,500
  • Elit szint 23-24: Bónusz sebzés: 14%, Bónusz ÉP: 71,000, Bónusz Vudu Pont: 35,000
  • Elit szint 25-26: Bónusz sebzés: 15%, Bónusz ÉP: 77,000, Bónusz Vudu Pont: 37,500
  • Elit szint 27: Bónusz sebzés: 16%, Bónusz ÉP: 83,000, Bónusz Vudu Pont: 40,000

Az új hajók érkezése nem állt meg, érdemes a következő hónapokban is figyelni a tengert, hiszen több hajó designja várható a játékba.

Jó játékot!
Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist