Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Lelkek karneválja

Itt az idő, hogy megmutasd a kalózos játékban, hogy mit is érsz valójában. Érkezik a játékba a lelkek karneválja. Gyűjtsetek jegyeket, és három izgalmas minijátékban vehettek részt, ahol rengeteg értékes lelket nyerhettek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Itt az idő, hogy megmutasd a kalózos játékban, hogy mit is érsz valójában. Érkezik a játékba a lelkek karneválja. Gyűjtsetek jegyeket, és három izgalmas minijátékban vehettek részt, ahol rengeteg értékes lelket nyerhettek.

seafight-hirek-9.jpg

Megérkezett a lelkek karneválja az ingyenes Seafight játékba. A lelkek karneválja idején a létfontosságú jegyek vadászatához konfetti lőszerrel és vuducsapás lőszerrel szerezhetsz felbecsülhetetlen előnyt.

Az esemény 2014. június 17. 12 órától 2014. június 29. 12 óráig fog tartani. A fekete piac 2014. július 2-ig lesz nyitva.

A mini játékok eléréséhez jegyeket kell majd gyűjtenetek a játékban. Ha elég jegyet összegyűjtöttetek, akkor indulhattok a vadászatra a minijátékban, a ragyogó átkozott lelkekre. Minél többet játszotok egy adott mini játékban, legközelebb annál több jegybe fog kerülni. Ez egy napra érvényes, ha új nap kezdődik, a mini játékok "ára" is visszaáll a kezdeti értékre.

Hétköznapi jegyeket vagy a Postman vagy a Paperboy NPC-t kell elsüllyesztenetek a Seafight tengerein. Megtalálhatjátok őket a PvP térképeken. Véletlenszerűen fognak megjelenni, és kiindulópontjuktól haladnak a céljukig, majd eltűnnek.

A Postman lelövéséhez konfetti lőszert vagy Vuducsapás lőszert érdemes használnotok. A Paperboy NPC lelövéséhez arany lőszert is fel lehet használni, bár a Postman-hez képest kevesebb jutalmat kaptok érte.
A megszerzett jegyek száma, az okozott sebzésnek megfelelően oszlik el. Aki az utolsó lövést adja le, 10 plusz jegyet kap. A Paperboy legyőzéséért csak az a játékos kap jegyet, aki a legnagyobb sebzést érte el.

Boszi jegyeket a lélektárgyaknál lehet megszerezni. Ezekre akkor lesz szükségetek, ha a mini játékok elvarázsolt változatát szeretnétek játszani.

Ha megszerezted a jegyeket három minijáték közül választhattok majd: a muszklimérő, teljes gőzzel vagy a pásztorjáték.

A megnyert lelkeket az eseményboltban tárgyakra cserélhetitek le. Az esemény második felében még több eseménytárgy fog bevezetésre kerülni. Köztük olyanok is, amelyekkel a mini játékokban előnyre tehettek majd szert.

Az esemény végeztével azok a lelkek, amelyeket nem használtatok fel, csillagtűz robbanásra cserélhetők majd be. Az eseménykulcsok pedig normál kulcsokra fognak cserélődni.

A piszkos trükkök is elérhetőek lesznek a Seafight játékban, amelyeket kizárólag majd a mini játékok térképein használhattok fel. Három piszkos trükk tárgy érhető el, amelyek a három mini játék valamelyikében lesznek hasznosak számotokra. 
A szútámadás a muszklimérő támadási zónájában biztosít nagyobb sebzést, a hátszél a teljes gőzzel verseny lassító zónájában csökkenti a lassítás idejét, a gyorsító zónában növeli a gyorsítás idejét. A taszító erő pedig az NPC sebességét növeli a terelés közben.
seafight-hirek-10.jpg


Mindenkinek jó szórakozást a Lelkek karneválja eseményhez!

Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist