Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.
| Forrás: Hivatalos oldal
Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.

Több mint 520 évvel ezelőtt indul útnak Kolumbusz Kristóf az első tengerentúli felfedező útjára. Ennek tiszteletére a Seafight játék készítői október 10. és 14. között meghirdette a Kolumbusz nap event 2014-et.

Bontsatok vitorlát és járjátok be a Seafight tengereit úgy, mint előtte még sose. Ne felejtsetek benézni a feketepiacra sem, hiszen szükségetek lehet néhány világító ágyúgolyóra.

seafight-hirek-25.jpg

A Kolumbusz NPC az 5-20. szintű térképeken hajózik. Érdemes hát ezeken a vizeken nyitva tartani a szemeteket, hiszen könnyen rátalálhattok a nagy kalandorra. Ha legyőzitek ezt az NPC-t, akkor megkaparinthatjátok magatoknak a három Kolumbusz-design egyikét vagy a kristályokat. Természetesen most is csak akkor kapjátok meg ti az ajándékok egyikét, ha ti viszitek be az utolsó lövést, vagy ti sebeztétek a legtöbbet a hajón.

A Kolumbusz NPC-t csak gyöngy lőszerrel győzhetitek le. Szerezzetek be jó előre elég világító ágyúgolyót, mielőtt neki indulnátok a veszélyes vizeknek, hiszen ezzel a lőszerrel tudjátok a legnagyobb sebzést ejteni a hajón.

Az esemény alatt még három másik NPC-vel is találkozhattok: Santa Maria (1-5. térképszint), Nina (6-15. térképszint), Pinta (16-20. térképszint). Ezen NPC legyőzésekor is kaptok jutalmakat, kristályokat, ékkövet és aranyat.

Mindenkinek jó vadászatot!

Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist