Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Kegyelemdöfés

A tengerfenék legfélelmetesebb és legrondább élőlényei követték a Cassiopeia-t, a hatalmas fejű teknőst a mélyből, hogy hullámsírba küldje a leendő vadászait. Ezen az eseményen a vadászból lesz a zsákmány!
| Forrás: Hivatalos oldal
A tengerfenék legfélelmetesebb és legrondább élőlényei követték a Cassiopeia-t, a hatalmas fejű teknőst a mélyből, hogy hullámsírba küldje a leendő vadászait. Ezen az eseményen a vadászból lesz a zsákmány!

seafight-hirek-6.jpg

Új esemény vette kezdetét a Seafight kalózos játékban, mely "The Coup De Grace" néven lett ismert. Nem lesz könnyű esemény. A kalózok állig fel vannak fegyverkezve Páncéltörő lőszerrel a szörnycsempészek műhelyéből.
Dolgozzatok össze barátaiddal, és lopjátok el Cassiopeia hatalmát. Akik az esemény során a rangsor tetejére kerülnek, legendás kincsekkel térhetnek majd haza.
Az event rengeteg izgalmas feladatod és versenyt hoz magával. Együttműködést kombinálva csináljatok egy emlékezetes vadászatot! Ki lesz az aki a kegyelemdöfést megadja?

Az event 2014. május 16-án kezdődött, és egészen 2014. június 1-ig fog tartani.

A Kegyelemdöfés esemény indulásakor a készítők egy utalványt is ajánlottak fel nektek, mely 25ezer páncéltörő lőszert rejt.

A kód: SHELLSHOCKED

A kódot a felhasználói fiókotoknál, a Piactéren tudjátok beváltani az "Utalvány beváltása" gombra kattintva. Egy játékos csak egyszer válthatja be a kódot. A kód az esemény végéig, azaz június 1-ig beváltható.

Egy másik utalvány is napvilágot látott, amellyel 15 db különleges kulcsot kaptok. A kódja: 15SNAKEYS. Ezt a kódot is hasonlóan tudjátok beváltani, mint a páncéltörő lőszerért járó utalványt.

Az esemény végén a lelkek Páncéltörő lőszerre lesznek váltva ( 1 db átkozott lélek = 400db, 1 db ragyogó lélek= 800 db páncéltörő lőszer).

Figyeljétek a fekete piacot is, hiszen egy-két új tárgy is bekerül az esemény ideje alatt!

Mindenkinek jó játékot és sok sikert a Kegyelemdöfés eseményhez!
Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist