Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Júniusi viadal

Készüljetek kalózok a nagy csatára, mert 2014. június 6-tól egészen 2014. június 10-ig megrendezésre kerül a Júniusi viadal a Seafight játékban. A már rendszeresnek mondható event ismét sok meglepetést és ajándékot tartogat minden résztvevő kalóz számára.
| Forrás: Hivatalos oldal
Készüljetek kalózok a nagy csatára, mert 2014. június 6-tól egészen 2014. június 10-ig megrendezésre kerül a Júniusi viadal a Seafight játékban. A már rendszeresnek mondható event ismét sok meglepetést és ajándékot tartogat minden résztvevő kalóz számára.
 
seafight-hirek-7.jpg

A részvételért viadalpontokat szerezhettek minden lelőtt játékos után, továbbá szerverenként a legjobb játékosok tárgycsomagot kapnak ajándékba. Ezenkívül megjelenik az esemény ideje alatt a Jégtűz lőszer a Fizetési oldalon.

Fontos tudni, hogy az összecsapások során nem a kalóz szintet veszik figyelembe, hanem hogy milyen tapasztalt kalózok vagytok. Ezért a szinteket az határozza meg, hogy az alábbiak szerint mennyi tapasztalati ponttal rendelkeztek:

seafight-hirek-8.jpg

Példa: minden játékosért akit elsüllyesztesz és ugyanakkora tapasztalati szinttel rendelkezik mint te magad, 10 viadalpontot kapsz.
Másik példa: azon játékosok után, akik magasabb szinttel rendelkeznek több pontot kapsz. Minden 2. szintkülönbség után 1 további viadalpontot kapsz. Például ha egy 10 szinttel magasabb játékost intézel el, akkor 15 viadalpontot (10+5) kapsz.
Természetesen ez igaz lefelé is, azaz ha alacsonyabb szinttel rendelkező játékost intézel el, akkor kevesebb pontot (2. szintkülönbség esetén -1 viadalpont) kapsz.

Mindenkinek sok sikert a Júniusi viadalhoz!
Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist