Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Jolly Roger napok július 14-től

A legutóbbi Jolly Roger napok nagy sikert arattak a Seafight játékosok körében, ezért a készítők ismét megrendezik az eseményt. Az esemény során különböző ünnepnapokat és egyéb más fontos eseményeket ünnepelhettek meg a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
A legutóbbi Jolly Roger napok nagy sikert arattak a Seafight játékosok körében, ezért a készítők ismét megrendezik az eseményt. Az esemény során különböző ünnepnapokat és egyéb más fontos eseményeket ünnepelhettek meg a játékban. Ha az event éppen aktív, akkor az összes szerveren elérhető egy időben.

seafight-hirek-14.jpg

Az esemény alatt a Szabadság NPC hajózik minden PvP térképen. A hajót csak gyöngy lőszerrel lehet majd elsüllyeszteni. A világító ágyúgolyók plusz sebzést okoznak. Aki elsüllyeszti a Szabadság NPC-t, az tapasztalatpontokat, gyöngyöt és kristályokat kap (az okozott sebzés függvényében).
Az esemény alatt továbbá hajóroncsokat is találhattok majd, melyekben ágyúk(50 és 55 fontosak és admiráliságyúk), kristályok és fekete puskapor rejtőznek. Az event ideje alatt a fekete piac is nyitva lesz, itt tudjátok majd beszerezni magatoknak a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajódesignt is.

Az esemény kezdete: 2014. július 14. hétfő
Az esemény vége: 2014. július 16. szerda

Mindenkinek jó szórakozást és sok sikert a Seafight játék eseményéhez!
Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist