Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Calypso bosszúja

A legendás Odüsszeusz évek óta bolyong a tengereken. Egy veszély sem rettentette el attól, hogy rátaláljon szerelmére Penelopéra. A ti feladatotok lesz most, hogy megakadályozzátok ezt!
| Forrás: Hivatalos oldal
A legendás Odüsszeusz évek óta bolyong a tengereken. Egy veszély sem rettentette el attól, hogy rátaláljon szerelmére Penelopéra. A ti feladatotok lesz most, hogy megakadályozzátok ezt!

seafight-hirek-15.jpg

A mostani különleges küldetésben a szerelem és a háború kerül középpontba. Vásároljatok aranyért lőszert és állítsatok csapdát Odüsszeusznak. Amint a hős szerelmesek egymás közelébe érnek, gyöngyért vásárolható lőszerrel intézzétek el őket. Óvakodj a szirénektől, hiszen halálos énekük meggyengíthet titeteket.

A Calypso bosszúja esemény 2014. július 15-én 12 órakor indul és egészen 2014. július 31-ig tart.

Seafight játék eseményének ideje alatt két új NPC-vel találkozhattok majd a tengereken: Penelope és Odysseus. Penelope hajóját arany lőszerrel tudjátok majd megsemmisíteni. Minden PvP térképen felbukkanhat. Ha elsüllyesztettétek a hajóját, akkor egy "elveszett szerelem" zónát hagy maga után.
Csalogassátok ebbe a zónába Odüsszeusz hajóját, hiszen ebben a zónában jóval nagyobb sebzést tudtok rajta ejteni. A különleges támadási zónát a fekete piacon megvásárolva ti is létrehozhatjátok.

Az esemény első felében szirének szállják meg a PvP térképeket, majd az event második felében(július 23-tól) érkezik Calypso, hogy szerelmének Odüsszeusznak halála miatt bosszút álljon. Ha egy Osysseus NPC elsüllyed, akkor 5% eséllyel Calypso is meg fog jelenni. Calypso hajói hatalmas életerővel rendelkeznek és 4 csáp is kíséri majd őket. A kísérő csápokat arany lőszerrel le lehet győzni, de egy idő után újra megjelennek. A Calypso elleni harcban gyöngy lőszert kell alkalmaznotok, hogy el tudjátok süllyeszteni őt.

Az esemény alatt a következő jutalmakat szerezhetitek be az NPC hajóktól(sebzéstől függően):
  • Penelopé: elátkozott lelkeket
  • Odüsszeusz: ragyogó lelkeket és kristályokat
  • Telemachos: átkozott lelkeket és kristályokat
  • Szirénektől: gyöngyöt és ragyogó lelkeket kaphattok
A csápoktól az a játékos fog jutalmat kapni, aki az utolsó találatot bevitte.

A játék végén további bónusz ajándékokat szerezhettek, a ranglistán elért helyezés függvényében!

További információkat találhattok az eseménnyel kapcsolatban a Seafight játék hivatalos oldalán: ITT.

Jó játékot!
Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist