Seafight hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight: Behemoth varázsjavítása

A mai naptól (2014. május. 29. 12 óra) egészen 2014. június 3. éjfélig elérhető lesz ismét az ingyenes kalóz játékban a Behemoth varázsjavítása bizonyos gyöngy és kristálycsomagokkal. Rendelés előtt mindenki ellenőrizze, hogy a választott csomaghoz valóban jár-e Behemoth varázsjavítása.
| Forrás: Hivatalos oldal
A mai naptól (2014. május. 29. 12 óra) egészen 2014. június 3. éjfélig elérhető lesz ismét az ingyenes kalóz játékban a Behemoth varázsjavítása bizonyos gyöngy és kristálycsomagokkal. Rendelés előtt mindenki ellenőrizze, hogy a választott csomaghoz valóban jár-e Behemoth varázsjavítása.

seafight-hirek-5.jpg

A varázsjavítást automatikusan megkapjátok a Seafight játékban, ha legalább 30ezer gyöngyöt vagy ennél többet vásároltok, vagy megveszitek valamelyik gazdaságos csomagot, illetve kristály csomagot egy korábban meghatározott időszakon belül.
Hogy meddig kapjátok meg a varázsjavítást? Például 10 Eurós vásárlásnál 1 hétre, 49 Eurós csomag esetében pedig 2 hónapra kapjátok meg.

A tárgyat a tengertérkép menüjében tudjátok aktiválni. A hajódat a varázslat segítségével azonnal feljavíthatod a maximális életerejére akkor, ha éppen nem támadnak, vagy ha Te nem támadsz valakit. Ha egyszer használod a Behemoth varázslatot, akkor legalább 1 órát kell várnod, hogy ismételten használni tudd.

Mindenkinek jó játékot!
Seafight legfrissebb hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)
Még több hír
Seafight - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist