Seafight hírek, aktualitások

Seafight

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 367, Átlag:4.10)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Akció,Kalóz,Kaland,Fantasy
Hivatalos oldal: Seafight.hu
Lépj be a kalózok világába, legyél te a tengerek réme, irány a hajó és bonts vitorlát még ma! A játékban izgalmas és szórakoztató tengeri kalandokban lehet részed, ahol megszerezheted magadnak a dicsőséget és temérdek aranyat. Regisztrálj még ma és vedd fel a küzdelmet az ezernyi valóságos ellenfél ellen ebben a többszemélyes kalózos játékban!
Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Seafight hírek

Seafight: Téli Event 2014

Beköszöntött az igazi tél hazánkban is, a zord téli esemény viszont már javában zajlik a Seafight ingyenes online játék virtuális világában. Töltsétek fel hajóitokat a legerősebb hógolyókkal és járjátok a jeges tengereket 2015. január 5-ig.... Elolvasom (2014.12.30.)

Seafight: Kolumbusz nap esemény 2014

Október 10-én kezdődött meg a népszerű kalózos játékban a Kolumbusz nap esemény 2014. Az esemény egészen 2014. október 14-én déli 12 óráig elérhető. Ez idő alatt találkozhattok ismét a nagy felfedező, Kolumbusz Kristóf szellemével.... Elolvasom (2014.10.12.)

Seafight: Jolly Roger napok szeptemberben

A mai naptól egészen kedd éjfélig ismét megrendezésre kerülnek a Jolly Roger napok a népszerű ingyenes böngészős játékban. A Seafight kalózai megszerezhetik a fekete piacon a világító ágyúgolyókat, gyorsító tárgyakat és a Bonfire hajó designt. ... Elolvasom (2014.09.07.)

Seafight: Spanyol és osztrák hajó design

Újabb két nemzeti hajó designt mutatunk be nektek, ezúttal a spanyol és az osztrák hajó modelleket. A Santísima Trindad és a Arthur Schnitzler hajók már messziről észrevehetők a Seafight tengerein.... Elolvasom (2014.08.30.)

Seafight: Bokor serlege augusztusban

A nyár utolsó hónapjában is megrendezésre kerül a sokak által várt Bokor serlege esemény, amelyben megnyerhetitek a Tidehunter designt és egyéb más fantasztikus tárgyakat.... Elolvasom (2014.08.17.)

Seafight: Brazil és török hajó design

Legutóbbi cikkünkben bemutattuk nektek a mexikói és lengyel hajó dizájnt. A mostani írásunk is két nemzeti hajót mutat be: a brazil és a török játékosok által választottakat.... Elolvasom (2014.08.10.)

Seafight: Mexikói és Lengyel hajó design

Sorban érkeznek a különféle nemzeti hajó designok az ingyenes kalózos játékba, az orosz, a francia és a német hajó modellek után ezúttal két nemzet vitorlása mutatkozik be: a mexikói és a lengyel népé.... Elolvasom (2014.08.03.)

Seafight: Calypso bosszúja utalvány

A hónap végéig tartó Calypso bosszúja esemény már javában zajlik. A készítők egy bónuszkóddal ajándékozzák meg a játékosokat, amely 15 kígyó kulcsot rejt.... Elolvasom (2014.07.25.)

Seafight: Bokor serlege júliusban

Minden kalóz arra vágyik, hogy temérdek kinccsel tér majd haza útjáról. Júliusban is megrendezésre kerül a Bokor serlege esemény, amely során ismét rengeteg nyeremény és kincs vár rátok a Seafight játékban.... Elolvasom (2014.07.15.)

Seafight: Calypso bosszúja

A legendás Odüsszeusz évek óta bolyong a tengereken. Egy veszély sem rettentette el attól, hogy rátaláljon szerelmére Penelopéra. A ti feladatotok lesz most, hogy megakadályozzátok ezt!... Elolvasom (2014.07.15.)

Seafight: Jolly Roger napok július 14-től

A legutóbbi Jolly Roger napok nagy sikert arattak a Seafight játékosok körében, ezért a készítők ismét megrendezik az eseményt. Az esemény során különböző ünnepnapokat és egyéb más fontos eseményeket ünnepelhettek meg a játékban.... Elolvasom (2014.07.12.)

Seafight: Bajnok hajó csomag

A mai naptól egészen július 15-ig elérhető lesz az egyszer megvásárolható Bajnok Hajó csomag a Seafight kalózos játékban. A csomagban a különleges hajó designon kívül számos bónuszt is találhattok.... Elolvasom (2014.07.10.)

Seafight: Júliusi Marauder napok

Júliusban is jönnek a Marauder napok az ingyenes Seafight kalózos játékban. Az esemény mától veszi kezdetés és egészen szombat éjfélig fog tartani. A rendelési oldalon több csomag is elérhető lesz a játékban.... Elolvasom (2014.07.07.)

Seafight: 2014-es bajnokság event

Igaz már a labdarúgó világbajnokság csoportkörei lezajlottak, a Seafight kalózos, hajós játékba csak most érkezik a 2014-es bajnokság event. Az eseményen rengeteg izgalmas nyereményt és bónuszt szerezhettek magatoknak.... Elolvasom (2014.07.01.)

Seafight: Lelkek karneválja bónuszkód

A lelkek karneválja esemény már javában zajlik a népszerű kalózos játékban, a készítők elkészítettek egy bónuszkódot az eseményhez, amely 20 jegyet rejt minden játékos számára az esemény során.... Elolvasom (2014.06.25.)

Seafight: Lelkek karneválja

Itt az idő, hogy megmutasd a kalózos játékban, hogy mit is érsz valójában. Érkezik a játékba a lelkek karneválja. Gyűjtsetek jegyeket, és három izgalmas minijátékban vehettek részt, ahol rengeteg értékes lelket nyerhettek.... Elolvasom (2014.06.17.)

Seafight: Júniusi viadal

Készüljetek kalózok a nagy csatára, mert 2014. június 6-tól egészen 2014. június 10-ig megrendezésre kerül a Júniusi viadal a Seafight játékban. A már rendszeresnek mondható event ismét sok meglepetést és ajándékot tartogat minden résztvevő kalóz számára.... Elolvasom (2014.06.04.)

Seafight: Kegyelemdöfés

A tengerfenék legfélelmetesebb és legrondább élőlényei követték a Cassiopeia-t, a hatalmas fejű teknőst a mélyből, hogy hullámsírba küldje a leendő vadászait. Ezen az eseményen a vadászból lesz a zsákmány!... Elolvasom (2014.05.29.)

Seafight: Behemoth varázsjavítása

A mai naptól (2014. május. 29. 12 óra) egészen 2014. június 3. éjfélig elérhető lesz ismét az ingyenes kalóz játékban a Behemoth varázsjavítása bizonyos gyöngy és kristálycsomagokkal. Rendelés előtt mindenki ellenőrizze, hogy a választott csomaghoz valóban jár-e Behemoth varázsjavítása.... Elolvasom (2014.05.29.)

Seafight: Legyen tiétek egy napra ingyen az altiszt

A készítők korábbi ígérete került be a játékba, az 5. szintű Altisztet kaphatja meg mindenki, aki a következő utalványt beváltja a játékba. Egyszerűen csak lépjetek be a felhasználói fiókotokba, és kattintsatok a piactérre.... Elolvasom (2014.05.17.)

Seafight: Vitorlamester a játékban

Egy új segítő kerül be a népszerű kalózos játékba, a vitorlamester. A nevéből adódóan, az ő feladata, hogy automatikusan javítsa a vitorlákat. Ha nincs prémium tagságotok, akkor az arany vitorlák javítása a megszokott költségekkel jár, míg a gyöngy vitorla javítási költsége 33 gyöngyre változik.... Elolvasom (2014.05.15.)

Seafight: Orosz hajó design a játékban - Storm Petrel

Sorra érkeznek a viharos tengerre a különböző nemzeti hajó designok. A legújabb félelmetes hajó ezúttal Oroszországból érkezett, egy orosz hajó design. A rettegett hajó a Storm Petrel, azaz Viharmadár nevet kapta a készítőktől. ... Elolvasom (2014.05.08.)

Seafight: Ismét Marauder napok a játékban

Új esemény veszi kezdetét a népszerű ingyenes kalózos játékban. A Seafight csapata Maruder napokat tart a játékban, az esemény alatt több csomag is elérhető lesz a rendelési oldalon. Ilyen például a Vudu csapás lőszer, harmadik szintű vudu sámán és Legba amulettek.... Elolvasom (2014.05.08.)

Seafight: 5. szintű altiszt

A Bigpoint készítői egy régóta ismert hibát foltoztak be a Seafight böngészős játékban. Biztosan sokan tapasztaltátok, hogy az 5. szintű altisztnek volt egy hibája, miszerint néhányan elveszítettétek azt a prémium tagságtól függetlenül.... Elolvasom (2014.05.06.)

Seafight: Francia hajó design

A népszerű kalózos online játékba újabb félelmetes hajó érkezik. A legutóbbi német csatahajó után ezúttal egy francia hajó érkezik a Seafight játékba. A viharos tengeren biztosan találkoztatok már néhányan vele. A hajó neve: L'Imperial. ... Elolvasom (2014.04.28.)

Seafight: Új német hajó design - Störebeker

Biztosan sokan észrevettétek, a viharos tengeren egy új veszélyes és félelmetes hajó tűnt fel, a neve: Störebeker. A design-t te is elérheted már a játékban, lépj be a rendelési oldalra és ott a tiéd lehet.... Elolvasom (2014.03.06.)
Seafight hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist